Budapest piltides

Koondisesuve teisest poolest olen ma teinud juba kaks postitust(SIIN ja SIIN), aga kuna Euroopa meistrikate finaalturniir oli midagi palju enamat kui võrkpall, siis ma panen siia palju pilte sellest, et mida me vabal ajal Budapestis tegime. 
Enne turniiri algust saime päevakese turiste mängida ning seda kaunist linna avastada. Minu travel buddyd olid seekord Anu ja Jul. Käisime Ungari parlamendi ja Fisherman's bastioni juures, jalutasime üle Kettsilla, mis ühendab Buda ja Pesti ning nautisime suursuguse Buda lossi ümbruskonda, kus praegu asub ajaloomuuseum. 
Enne esimest mängu jalutasid fännid rongkäigus saali juurde ja pildid-videod sellest tekitasid nii mõnusa hoitud tunde. 
Peale igat mängu chillisin natukene pere ja tuttavatega saalis ja muljetasime niisama. Hollandi koondises mängib mu üks lemmikuid  nurkasid Celeste Plak, kellega ma pika kõhklemise peale lõpuks läksin pilti tegema.
Peale kolmandat mängu oli meil fännidega kokkusaamise õhtu ühes lähedalasuvas pargis. Meid võeti vastu sadade inimeste poolt, kes hüüdsid "EESTI, EESTI" ja see vast tegelt oligi mu EMi kõige eredam mälestus. Meie tiimi selja taga oli nii palju inimesi, kes olid meid valmis toetama nii kaotustes kui võitudes. Andsime kõigile high five, kallistasime, jagasime autogramme ja tegime pilte. Nii freakin lahedad olete! 
Mänguvabal päeval saatsin issi pere ära ja vaatasime teiste tiimide mänge. Peale Hollandi mängu jalutasime natukene empsi perega linna peal ja sõime head ja paremat.
Peale viimast mängu Aserbaidžiaani vastu, kus meil õnnestus mäng viite geimi viia, läksime koos terve tiimiga õhtust sööma ja kruiisile Doonaule ning lõpetasime selle üliägeda turniiri ühe mõnusa tantsuõhtuga.
Eestisse jõudes võtsid meid lennujaamas vastu pere, sõbrad, kaamerad, ajakirjanikud, fännid ja roosid. Mõndade tüdrukutega pidi juba  sealsamas hüvasti jätma, sest järgmine kord, kui neid näeb, on kurat-teab-millal. 
Septembri alguses kutsus peaminister Jüri Ratas meid vastuvõtule. Tegime väikse tiiru Stenbocki majas, kus Jüri tutvustas meile natukene lähemalt peaministri tööd. Peale vastuvõttu võtsime tüdrukutega kerge lõunasöögi Balti jaama turul, viimased kallistused ja oligi aeg tagasi Viljandisse minna ja vaikselt hakata valmistuma Kreekasse sõiduks. :)

 
 
  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pildid: EVF, ERR, Postimees, Delfi

Comments