Koondisesuvi!

Euroopa meistrikateks ettevalmistust alustasime juuli viimasel nädalal Võrus. Olgugi, et natukene oli kahju, et suvi ja puhkus olid läbi, siis tüdrukutega järgmised viis nädalat koos veeta ja EMil mängida oli piisav motivatsioon, et jälle end trennilainele lülitada. Esimene nädal möödus hommikujooksude, ÜKE ja lihtsamate pallitrennide seltsis. Ööbisime Kubija spas, mille ümber olid mõnusad metsarajad ja ujumiskohad. Käisime Hollaste residentsis saunas ja grillimas ning nautisime sumedaid Võru suveõhtuid. 
Teine ja kolmas nädal treenisime Rakveres, kus oli rõhk juba rohkem võrkpallil, sest mängisime kaks sõprusmängu Šveitsi koondise vastu, kes valmistus ka EMiks. Essa mängu kaotasime 2:3, teise võitsime 3:1. Endalt mingid superesitused ei olnud, aga kodupubliku ees on alati tore mängida. Rakveres laagerdades jõudsime veel Lahemaa rahvusparki väiksele jalutuskäigule ja Aqva SPAsse. 
Paar päeva laagerdasime Tallinnas, kus käisime Inxu ja Liinaga Skywheel vaaterattal ära. Tallinnast sõitsime Ukrainasse  linna nimega Zaporizhia, kus ootas meid kontrollturniir Valgevene ja Ukraina koondiste vastu. Kaotasime mõlemad "ametlikud" mängud, aga ühe treeningmängu formaadis lahingu Ukraina vastu võitsime 2:1. Vabal päeval käisime Liisiga linna avastamas, jäätist söömas ja kuna meil ikkagi prioriteedid enne EMi paigas, siis maniküüris! :D 
Ukrainast sõitsimegi otse Budapesti, kus saime ka natukene turiste mängida, enne kui ees ootas kauaoodatud suurturniir!
  
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 

Comments