Hermaea - Club Italia

Hermaea Olbia - Club Italia 3:0 (25:16 25:23 25:19)

Eile alustasime oma kauaoodatud 2022/2023 võrkpallihooajaga kodus Club Italia ehk Itaalia noortekoondise vastu kellest valdav enamus tuli sellel aastal U19 Euroopa meistriks. Usun, et esimeseks vastaseks on noored päris head, sest meie kokkumäng ei ole veel kõige parem ja ka sõprusmänge saime mängida ainult neli tükki, nii et lihtsat mängu ei olnud oodata. 

Teine aasta Itaalias ja teist korda järjest oli mul au servida hooaja esimene serv. Kui eelmine aasta panin ma selle keset võrku, siis sellel aastal oli täitsa kobe. Eks väike ärevus oli tiimil sees ikkagi mängu alguses, aga õnneks iga punktiga kogusime aina rohkem enesekindlust ja ega essas geimis lõpuks väga mänguks ei läinudki, sest vastased tegid tohutult omavigu (11). Teises geimis oli mängu rohkem ja kuigi tundus, et ohjad olid pigem meie käes ja olime geimi lõpus pidevalt 4-5 punktiga peal, siis lõpp läks ikka tiba väristamiseks. Me ei saanud servi eriti hästi kätte, mis tekitas ebakindlust, aga mulle meeldis, et otseselt paanikat ei tekkinud ja panime lõpuks ikkagi oma sõna maksma. Viimase palli hanitasin võrgu pealt, mis tegelikult vast oli ülepall, aga õnneks kohtunik halastas ja saime selle geimivõidu ikkagi kätte. Kolmanda alguses oli jalg tiba sirge ja jäima 3-4 punniga taha, aga sain teha ühe pika serviseeria ja meie blokk-kaitse töötas ka päris hästi ning lõpuks läksime juba oma teed. Megahea võit - rahvast oli saalis palju, mõnus atmosfäär, platsil olime rahulikud, aga enesekindlad. Usun, et nende tüdrukutega tuleb marulahe hooaeg :) 

Enda mäng oli veits rabe - neil olid väga pikad mängijad ja pidevalt mul kahene blokk ees, nii et oli vahepeal raske leida rünnakusuundi, aga sain hakkama, eriti hea meel oli servi üle. Kokku lõpuks 10 punkti.

Järgmine mäng on pühapäeval Offanengo vastu, kes kaotas 0:3 Liisi ja Kadi klubile. 

Statistika: https://www.legavolleyfemminile.it/match-center/745601/matchstats/?set=2

Ülekanne: https://www.youtube.com/watch?v=6dFjUBrEUfY




  
 
 
 
 
 

Comments