Hermaea Olbia - Busto Arsizio

Hermaea Olbia - Futura Volley Busto Arsizio 2:3 25:15 20:25 26:24 22:25 20:22)

Pühapäeval mängisime kodus Busto Arsizio vastu, kes oli hooaja alguses üks tiitlipretendente, aga nüüdseks on nad tabelis suht keskele langenud ja mängivad üsna tujutult. Esimene mäng nende vastu lõppes meie raske 3:2 võiduga. 

Esimest geimi alustasime megahästi ja tõesti nautisime mängimist. Saime kõik elemendid ilusti tööle ja ei lasknud vastast kordagi mängu sisse. Eks nagu ikka, mis kergelt tulnud, see kergelt läinud ja teiseks olime jala veits sirgeks lasnud. Vastane ärkas ja viigistas 1:1. Kolmas oli terve aja suht pingeline ja punkt punktis, kord üks peal, siis teine. Lõin geimi lõpus mitu korda blokki ja lahendusi nappis, aga ootasin kannatlikult õiget tõstet ja geimpalli lõin ilusti ära. Neljandast mäletan vähe, pigem, et vastane hoidis initsatiivi kuigi lõppskoor üsna pingeline. Viies oli tõeline thriller. Mäng käis punkt punkti haaval ja kumbki ei saanud vahet suuremaks kui üks punkt. Geimi lõpus oli meil kasutada vähemalt 4-5 matšpalli, aga me ei suutnud neist mitte ainsatki ära realiseerida. Vastaste põhinurk tagus kõik pallid ära nagu oleks tühi võrk, samas kui meie saime punkte ainult siis kui tema eksis. Alates seisult 14:13 ei löönud me ise vist ühtegi palli ära. Mängisime küll kaitses megahästi, aga polnud kedagi kes palli maha lööks. Mina ja diagonaal olime tagaliinis ehk siis ees oli kehv asetus side, vastuvõtva nurga ja meie lühikese tempsiga. Kannatasime ilusti, aga kas siis lõpuks lõi vastane ära või tegime eesliinis vea. Mul oli pärast mängu lihtsalt rõvedalt vihane tunne. Ma oleks tahtnud nahast välja hüpata või karjuda kellegi/millegi peale. Miks ei antud tõstet diagonaalile? Miks ei toodud neid palle kaitses üles? Miks blokk hüppas jummalast mööda ründajast? Kuidas on see võimalik, et meil on 5 võimalust ja me ei löö mitte AINSATKI ära? Üks punkt ja me oleksime selle võiduga kindlustanud endale koha top seitsmes ehk playoffis. 

Kuigi juhtkond ja treenerid ja fännid olid meiega rahul, sest tegemist oli hea vastasega ja me võitlesime, siis mu sees oli kõik muu kui rahulolu. Peale mängu hoidsin oma suu kinni, et ma ei ütleks midagi mida hiljem kahetseda võin või mis mind kellegagi tülli ajaks. Peale mängu läksin sõitsin autoga veits linna peal, et maha rahuneda ja asjades natukene selgeks saada. Täiesti kohutav tunne oli terve õhtu sees, eriti veel seetõttu, et meie lähikonkurent Ravenna võitis 3:1 Sassuolot, mis meie olukorrale absoluutselt kaasa ei aidanud. 

Enda mäng oli nii ja naa - alguses läks rünnak väga hästi, aga siis nad vahetasid diagonaali asemel kolmanda tempsi sisse ja kahe tempsi bloki vastu oli juba päris raske palli maha saada. Muud elemendid ka pigem halvad kui head. 

Viimane põhiturniiri mäng on sellel pühapäeval Macerata vastu, kust me vajame vähemalt ühte punkti ehk kahte geimi, et tagada koht playoffis. Saab olema üsna raske missioon, aga kui mängime nii nagu Busto vastu, siis on kõik võimalik. 

Statistika: Tabellino gara – Lega Pallavolo Serie A Femminile (legavolleyfemminile.it)

Mäng: https://www.youtube.com/watch?v=HKwM45UKtkc

 
 

Comments