Hermaea Olbia - Ravenna

Hermaea Olbia - Ravenna 2:3 (23:25 25:17 25:16 14:25 8:15)

Eelmisel pühapäeval saime lõpuks üle pika aja (6 nädalat) taas mängida. Võtsime kodus vastu Ravenna, kes on meie üks lähikonkurente ja kellelt saime eelmise mängu 2:3 nende kahe-kolme põhimängija puudumisel tappa, nii et seekordsed väljavaated (pikk koroonapaus, vähe trenni ja põhitempsi vigastus) ei olnud just ka kõige roosilisemad.

Mängu algus oli suht siuke punnitamine ja pigem mulle tundus, et Ravenna mängis paremini ja oli kogu aeg juhtimas, kuid geimi lõpuks suutsime ise 1-2 punktiga juhtima minna, lasime nad jälle järgi, 23:22 veel meile ja siis löödi kaks korda nurgast meile nelja meetri peale maha, pole aimugi mida see blokk seal tegi, geimpalli lõi teine nurk natukene auti ja nii see 23:25 meile vastu vahtiski. Vaatamata võidule, olid vastased teises geimis kuidagi elutud ja tuimad. Geimi keskpaigaks oli juba suht suur 17:10 edumaa meil ja vastased vahetasid enamus põhimängijaid välja, aga ega see miskit ei päästnud ja edumaad me käest ei lasknud. Kolmas oli suhteliselt sarnane teisele - domineerisime terve geimi ja suutsime head mängu lõpuni hoida. 2:1. Neljandat alustasime lootusrikkalt 8:4 eduseisult, aga nagu naiste võrkpallile kohane, hakkas sealt üks korralik Ameerika mängi pihta. Serviviga, rumal kaitseviga, hanitus võrku, tõste bloki alla. Meie edu sulas paari minutiga 9:12 kaotusseisuks. Meie päästsime palle ja andsime kahe käega üle, vastased said rünnata nii kuis soovisid. Peale seda vahe aina suurenes, sidevahetus ka ei aidanud, lõpp oli lihtsalt juba üks vigade surnuaed. 2:2. Viienda geimi alguseks ei olnud energiat enam grammigi järel, aga kuna meil oli nii väga vaja punkte ja selles saalis me veel kellelegi kaotanud ei ole, siis pidi pingutama kõigest väest. Viies geim algas veel täitsa hästi - 6:6, aga siis tegime mingi sajanda servivea, mis maksis korralikult kätte, sest peale seda hakkas kõik allamäge minema. Ei saanud enam servi normaalselt kätte, ei olnud kedagi kes maha lööks ja nagu iidne võrkpalli vanasõna ütleb, et "kui sa ei löö, siis lüüakse sulle" ja nii ka läks. 2:3 kaotus oli tõsiasi.

Endalt üsna kehv mäng - enne algust oli juba korralik ärevus ja närv sees, sest trennides ei olnud ka päris õige tunne veel sees ja enesekindlust nappis. Serv oli kehv, rünnakul liiga palju rumalaid vigu, vastuvõtt enam-vähem, ainult blokiga võis rahul olla - sain meie tiimi kuuest blokist lausa kolm enda nimele kirjutada ja kordagi ei löödud kuskilt ära, sest ma lendasin, nii et miskit positiivset ka :) 

Statistika: Tabellino gara – Lega Pallavolo Serie A Femminile (legavolleyfemminile.it)

Mäng: https://youtu.be/NPHLsXIF2X8

 
 
 
 
 
 
 


Comments