Itaalia karikas: Hermaea Olbia - Talmassons

Hermaea Olbia - Talmassons 0:3 (19:25 20:25 17:25)

Olen sellest mängust postituse tegemist juba nii mitu päeva edasi lükanud, aga eks kus ma ikka pääsen, tuleb miskit kirjutada. 

Ühesõnaga, kui ma siin eelmine nädal suure hurraaga hõiskasin, et meil on kõik nii hästi ja ainult võidame ja endal ka superhead mängud olnud, siis eelmine pühapäev tõi meid kenasti maa peale tagasi. Mängisime esimese (ja nüüdseks ka viimase) mängu Itaalia karikat B alagrupi kolmanda tiimi Talmassonse vastu ja saime ühe kiire ketuka. Juba nädal ise oli meile üpris raske, sest 3-4 tüdrukut vaevasid erinevad tervisemured ja trennid olid kohati üsna kehva kvaliteediga, sest inimesi lihtsalt polnud trennis, aga mängupäevaks olid ikkagi kõik rivis, kes rohkem, kes vähem. Vaatamata sellele, et reisisime mängupäeval Olbiast Itaalia teise otsa Veneetsia lähedale, oli mul mänguks suhteliselt hea ja puhanud tunne. 

Aga juba esimesest punktist peale tehti meile selgeks, et kes on koduväljaku peremees. Vastased olid meid väga hästi skautinud ja nende taktika töötas suurepäraselt - meil oli suuri raskusi palli maha saamisega, samas kui meie blokk-kaitse nende vastu üldse ei töödanud. Nad olid rünnakul täiesti pidurdamatud ja meie lihtsalt laiutasime käsi. Endal oli ka raske, sest kogu aeg oli kahene megapikk blokk ees ja keeruline oli leida lahendusi, eriti kuna meie vastuvõtt oli kehvake ja pidi rünnakuid tihti kõrgest pallist lahendama. Ega mul miskit eriti pikemalt lisada ei olegi, vastased olid meist lihtsalt peajagu üle ja loodetavasti äratas see meid järgmiseks mänguks Aragona vastu ülesse, mille eelmine kord napikalt 3:2 kodus võitsime.

Ainukene positiivne asi selle kaotuse juures on see, et nüüd saab jõuluks koju tulla :)

Statistika: Tabellino gara – Lega Pallavolo Serie A Femminile (legavolleyfemminile.it)

Mäng:https://m.youtube.com/watch?v=e8kcDqLUVkw&feature=youtu.be

 
 
 


Comments