Hermaea Olbia - Futura Volley Busto Arsizio

Hermaea Olbia - Futura Volley Busto Arsizio 3:2 (12:25 16:25 25:21 25:13 15:10)

Pühapäeval mängisime Milano lähedal Busto Arsizios, kus on juba aastaid üks väga hea kõrgliiga tiim UYBA ja alles mõned aastad esiliigas mänginud Futura Volley Busto Arsizio, kes on üks kõrgliigasse tõusmise pretendente, aga neil ei ole hooaeg päris nii hästi kulgenud kui nad vast lootsid (jagasime viiendat kohta nendega enne seda mängu). 

Esimene geim oli pehmelt öeldes katastroof - eelmisest ilusast mängust Marignano vastu ei olnud haisu ka järel. Me ei saanud kõige elementaarsemate asjadegagi hakkama ja nii on raske sellise kvaliteetse tiimi vastu saada. Saime korraliku ketuka. Teises geimis läks mängupilt natukene paremaks, aga energiat ja võitlust oli meie poolel vähe ning vastane võitis enamus pikki pallivahetusi. Raske oli nende rünnakuid pidurdada, blokk hüppas tihti täiesti suva koha peal (kaasa arvatud mina, kellele pole seda blokisoont absoluutselt antud). Üsna kindlalt ka teine geim tappa. Päris siuke rõve tunne oli, et pole nagu eriti soojakski saanud ja juba 0:2 taga. Õnneks kolmandas hakkasime juba täitsa ilusat võrkpalli mängima ja suutsime vastaseid rohkem survestada, nii et nad hakkasid rohkem eksima ja meie blokki lööma. Seisul 18:18 oli meil üks ülipikk pallivahetus, mille me lõpuks suutsime võita ja võiks vist öelda, et kuskil seal oli ka terve mängu murdepunkt - me hakkasime aina paremini mängima ja võitsime kolmanda geimi. Ja neljanda. Megakindlalt. Mul õnnestus teha kohe geimi alguses väga hea serviseeria ja meid 5:0 juhtima viia ning ega me vastaseid enam lähemale ei lasnudki. Blokid, temporünnak töötas ülihästi, kaitses hakkasime ka palle üles tooma. Me juhtisime lõpuks mingi 10-11 punktiga, nii et Busto oli üsna murtud ja segaduses. Me olime teinud ülihea comebacki, aga eks oli soov ikkagi Bustole kodusaalis koht kätte näidata + me ei olnud veel ühtegi mängu võõrsil võitnud. Ja viiendas geimis panime me samamoodi edasi - hea energia, ilus võrkpall. Ei tea, kas vastane oli tõesti nii väsinud või hakkasime meie õigesti kohta valima, aga blokke tuli uksest ja aknast. Seisul 11:7 oli üks mu elu pikimaid pallivahetusi, mis õnnestus meil küll võita, aga me olime nii läbi ja diagol hing täitsa kinni, nii et meie treener pidi aja võtma, et me korra hingata saaks. Vastaseid lõid paar palli ära, 13:10, aga peale seda võtsime kaks järjest ja see hull mäng oligi meie! Teine tugev vastane, teine võit. WOW! 

Enda mäng oli enam-vähem, vahepeal olid tõsted kaugel ja olin omadega kimpus, et kuhu see pall panna, sest kõik, mis ma tegin, oli vastasele lihtne saak, aga samas õnnestus päris mitu palli olulisel hetkel ka ära lüüa ja lõppude lõpuks me ju võitsime, nii et mis siin kurta. Endalegi üllatuseks anti mulle MVP auhind, milleks oli päris ilus hõbekäekett. No vot siis! Ülitore pühapäev :) 

Järgmine mäng on pühapäeval kodus ka kõva tiimi Macerata vastu. Ühtlasi on see esimese ringi viimane mäng ja meil oleks hädasti sealt punkte vaja, et oma viies koht säilitada. 

Statistika: Tabellino gara – Lega Pallavolo Serie A Femminile (legavolleyfemminile.it)

Mäng: https://youtu.be/4Qd7SZei0CI

 
 
 
 
 
 

Comments