Hermaea Olbia - Altino Volley

Hermaea Olbia - Altino Volley 3:0 (25:18 25:17 25:16)

Üleeile mängisime üliolulise mängu tabelis viimasel kohal oleva Altino vastu. Neil ei ole vist mitte ühtegi võitu siiani ja mitmete probleemide tõttu lahkusid enne meie mängu tempo ja side ning üks nurk on vigastatud. Samas pidime neid ikkagi väga tõsiselt võtma, sest Sant'Elia vastu, kes tuli kaheksakesi Olbiasse, me juba lõikasime näppu ja kaotasime mitu olulist tabelipunkti nii et seekord oli meil ikka suht suur kohustus kolm punkti saada. Teisel pool võrku oli ka üks tuttav nägu - Portugali koondise diagonaal Julia Kavalenka, kelle vastu on aastate jooksul ikka üsna palju kordi mängitud. 

Esimese geimi mängisime nii nagu pidime - kohe alguses surve peale, enesekindel rünnak, mänguplaanist kinnihoidmine. Suutsime kohe algusest peale edu sisse saada ja ei loovutanud seda kuni lõpuni ära, 25:18 meile. Teist geimi alustasime mitmete (servi)vigadega ja eks, kus juba on, sinna tuli juurde ja hakkasime ka vastuvõtul ja rünnakul rohkem eksima. Vastased said 9:5 ette, aga õnneks peale seda otsustasin ma ka lõpuks mängima hakata ja lõin paar punkti järjest maha. Saime natukene järgi, aga kuni geimi keskpaigani hoidis Altino ikkagi paaripunktilist edu. Seisul 15:17 vastastele hakkasime oma normaalset mängu mängima ja vastased tegid lolle vigu, nii et purjetasime sealt ilusti lõpuni välja ja lõppseis jäigi 25:17 ehk võtsime 10 punkti järjest. Kolmandaks olid külalised juba üsna murtud ja suurt vastupanu ei osutanud. Kuskil väga suures eduseisus (20:8 vms) vahetas trenks ühe tempsi välja ja minu asemele pani meie nurga, kes on meil tegelt teine libero. Kuidagi rõvedalt pikaks läks nende viie punkti saamine ja mängu lõpetamine, aga saime ikkagi ilusti need kätte ja kolm punkti taskusse ;) 

Endalt vist kaheksa punkti vms, aga kaks blokki, mille üle võib täitsa uhke olla. Ei juhtu iga päev. Essas geimis olin veits krampis ja mõtlesin liiga üle, et peame kindlasti võitma, aga mängu käigus õnneks läks enesetunne vabamaks ja sain paar päris head tutsu kah! Lõpp hea, kõik hea! Järgmine mäng juba homme (kolmapäeval)!

Statistika: Tabellino gara – Lega Pallavolo Serie A Femminile (legavolleyfemminile.it)

Mäng: https://youtu.be/EgmdwywXVAY

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Comments