Hermaea Olbia - Brescia

Volley Hermaea Olbis - Banca Valsabbina Millenium Brescia 0:3 (19:25 15:25 17:25)

Pühapäeval mängisime Milaanost umbes tunni kaugusel asuva Brescia tiimi vastu, kes eelmisel aastal mängis kõrgliigas, jäi viimaseks, kukkus A2 liigasse, aga soovib järgmiseks hooaja jälle ülesse tõusta, nii et nad on selgelt selle liiga favoriidid ja siiani on nad ka ennast õigustanud, sest nad on võitnud siiani kõik mängud. Neil on päris mitmed mängijad, kes eelmine aasta olid A1s ja ainsaks välismaalaseks on horvaadist nurk, kes oskab ka päris hästi paugutada. Hooajaeelsel turniiril saime nende käest 0:3 tappa ja kahjuks tegi kaks päeva enne mängu meie põhilibero jälle tagareiele liiga, nii et ta on teadmata ajaks audis.

Brescial on päris äge suur saal ja publikut oli ka üllatavalt palju. Fännisektor tegi korralikult häält, mis mulle väga meeldis, sest tavaliselt kulgevad siin Itaalias mängud üsna vaikuses, mis on mu jaoks täiesti ebamugav ja imelik.

Mängu alustasime päris hästi - teadsime, et võõrustajad on kindlad favoriidid, aga suutsime neil ilusti sabas püsida. Nurkadel oli kogu aeg kaks blokki ees, aga õnneks diago tassis. Seis oli veel 15:15 ja peale seda kaotasime vist 4 või 5 punkti järjest - meil lihtsalt ei õnnestunud palli maha saada. Geimi lõpus hakkasime ise juba mingeid rumalusi tegema ja nii see vanker allamäge veerema hakkas. Teine geim oli ka ikka väga ühepoolne. Me olime nende hüppelt servidega hädas ja isegi kui vastuvõtt oli käes, siis ei olnud kedagi, kes selle palli maha lööks - hakkasime pehmosid lööke lihtsalt üle lööma, mis vastastele olid kerge saak. Diago ka täiesti kustunud. 15:25. Kolmandas eriti ka mänguks ei läinud. Punnitasime, mis me punnitasime, aga Brescia suutis meid igas elemendis üle mängida. Meie kaitse-blokk oli 0. Ei saanud blokki ette, käsi vahele ega ka kaitses palle üles, samas kui nemad lugesid meie mängu nagu raamatut ja ma ei tea kas ma kordagi üldse sain nelja pealt ühe bloki vastu lüüa. Kindel 0:3 ja kojusõit!

Enda mäng oleks võinud tiba parem olla - oleksin pidanud leidma lahendusi vaatamata sellele, et hea kahene blokk oli kogu aeg vastas. Vastuvõtul oleksin ka pidanud veits enesekindlam olema. Tegin ainult ühe vastuvõtuvea, aga oleksin saanud teisi rohkem aidata ja  vastutust võtta. Aga vaatamata sellele, et oli üsna raske mäng, nautisin ma igat pallivahetust ja mulle tõesti meeldis seal väljakul olla. Ei olnud mingit pinget või kartust või kahtlemist. Lihtsalt hea meel, et saan siin suures ägedas saalis lärmakate fännide ees hea tiimi vastu mängida. Järgmine mäng juba homme ehk kolmapäeval!

Statistika: Tabellino gara – Lega Pallavolo Serie A Femminile (legavolleyfemminile.it)

Ülekanne: https://youtu.be/hxO7aisiyLM

 
 
 
 

Comments