Sõprusmängud

Eelmine nädal mängisime oma esimesed sõprusmängud kahe Ateena klubi vastu. Reedel tulime põhimõtteliselt laevalt otse mängule, nii et soojendus oli ilge rabistamine ja mäng ka suhteliselt närviline. Essas geimis olime a ala 24:21 veel ees, aga siis kaotasime 26:24. Teise geimi suutsime õnneks võita. Kuna rohkem vastastel saaliaega polnud, siis need kaks geimi olid heaks sissejuhatuseks, sest ega me trennideski eriti palju mänginud ei ole. Ööbisime hästi mõnusas hotellis Ateenas ja õhtul vaatasime meeste EMi poolfinaali Serbia - Prantsusmaa ja lollitasime niisama. Pühapäeval mängisime juba pealelõunal ja saime 1:3 tappa. Aga ma pole juba ammu võrkpalli nii väga nautinud. Tõesti oli mõnus mängida - hea tugev vastane, mulle väga sobiv sidemängija, palju vastutust ja tõsteid, lõin normaalselt ära ka, sain mõned blokid. Paljud asjad veel ei tööta nii nagu võiksid, aga see oli nii trenksile kui ka tüdrukutele teada ja pigem pidime seal näitama enda emotsioone ja tahet, kui võrkpallioskuseid. 
Enda numbrid essal päeval 12punkti(+5), teisel päeval 24punkti,3 blokki, rünnak 59%.

Peale mängu jäid kõik teised peale minu ja brasiillase Ateenasse oma perede või sõprade juurde ning meie asusime koos mänedžer Babisega laevaga Naxose poole teele. Hästi soe õhtu oli ja imeilus päikeseloojang, nii et täitsa mõnus oli selle laevaga loksuda. Naxosele jõudes läksime meie teise mänedžeri restosse, kes lasi meile teha megahea söögi, sest meid oli ainult kolm. Kaks eri salatit ja veiseliha ja kana ja kartulipuder ja sidrunikook. Paar tundi jutustasime ja siis läksime Elleniga koju tuttu, sest megavässu oli peal ning hommikul plaanisime randa minna.

Sellel nädalavahetusel mängisime kaks kodumängu Santorini vastu, kes on igal aastal Kreeka liigas TOP3 kohtade eest võidelnud. Nende tiimis mängivad ka kreeka koondise libero ja üks põhinurk. Reedel alustasime mängu väga hästi ja ma ausalt öeldes isegi ei uskunud, et nii hästi nendega hakkama saame. Geimi lõpp läks pingeliseks ja saime 28:30 tappa. Natukene kahju, aga polnud hullu. Teises geimis mängisime vingelt ja vastaste näod olid üsna mossis. Võitsime lausa 25:14. Kolmas ja neljas olid ka kogu aeg punkt punktis ja mõlemad saime meganapilt tappa. Viimane oli vist 27:25 vms. Endal oli väga hea tunne ja kuidagi jube hästi tuli välja. Sain NELI blokki, mis on vist mu puhul maailmarekord :D Paar ässa, rünnakul oli hea tunne ja vastuvõtt oli nii okei, et järgmisel päeval ei otsitud mind enam üldse. Eile, laupäeval, mängisimegi teise mängu, mis õnnestus 2:1 võita. Essa meganapikas kaotus, teine 25:20 meile ja kolmas 25:23 meile. Kuna oleme siin kuu aega uhanud jõusaali ja palli, siis on mu jalad üsna läbi ja peale reedest mängu olid vasak säär ja põlv pehmelt öeldes "kasutuskõlbmatud" nii et eile võtsingi rahulikumalt ja päris hullu iga tõstega ei pannud. 
Arvestades seda, et kõik tüdrukud on megaväsinud pluss meil on veel varuks võtta trump diagonaali näol, kes ei ole veel viisaprobleemide tõttu Kreekas, siis me saime ikka väga hästi ühe parema tiimi vastu hakkama. Tiim jättis väga hea mulje ja ma juba ootan põnevusega, kuidas meil selles liigas minema hakkab.
Reedene mäng 21punkti, eilne 16punkti

Järgmisel nädalavahetusel mängime veel kahe Ateena tiimiga ning ülejärgmisel kolmapäeval sõidame Santorini saarele, et nendega veel üks mäng pidada ning siis 19.oktoobril alustamegi kodus hooaega. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Comments