TFOC - Istres

TFOC - Istres 3:1 (25:18 25:27 25:16 26:24)
Laupäeval pidasime oma senise hooaja kõige tähtsama mängu Istresi vastu, kes ka Pro A kohta ihaldab. Nädal kulges mul üliraskelt, sest teisipäevases jõuksitrennis panin tiba üle, nii et mu mõlemad sääred olid räigetes valudes - hommikul ärgates olid sääred nagu pakud all nii et käia pmst ei saanud, trenni alguses olid pisarad silmad, kui esimesed löögid tegin, hüppelt servi löömine ei tulnud kõne allagi, kaitses seisin ühe koha peal. Alguses ma väga ei põdenud, sest üldiselt lihasvalu läheb paari-kolme päevaga üle, aga mu kõige hullem päev oli reedel ehk üks päev enne mängu. Kõige hullem oli see, et ega ma eriti miskit teha ei saanud, sest venitamine ja igasugune massaaž tegi põrguvalu ja tõmbasin ennast veel rohkem krampi, ainuke mis teha sai oli natukene rullida, kompressioonisääriseid kanda ja aspiriini süüa. Laupäeval õnneks oli olukord enam-vähem ja kõik abinõud kasutusele võetud, et saaksin mängus endast 100% anda. 
Alustasime energiliselt ja essas geimis läks kõik meie tahtmise järgi. 25:18 geim kindlalt meile. Teises oli algus jube - jäime vist 0:6 kaotusseisu. Geimi teises pooles tulime järgi, isegi läksime 20:16 ette aga siis tekkisid probleemid vastuvõtul. Lõpuks oli seis 22:24, kui ma läksin servima - panin lambist kaks ässa. Ei olnud mingi ulmeserv, aga lihtsalt vajus sinna vastuvõtja ette maha. Lõime veel ise ära, nii et siis oli kasutada geimpall, aga kohe tegime rünnakuvea järgi ja viimane serviti lihtsalt meile liberole pihta, sest ta ei suutnud otsustada, kas pall on sees või väljas. Väga nõme lõpp - lihtsalt ebakindlus. Kolmandas olime jälle tublid, pommitasime servidega ja saime geimi endale. Neljas oli üsna raske geim, vähemalt mulle - energia oli kuidagi täitsa otsas seekord, aga eks kui tõste ette visati, siis adreka pealt leiti need jõuvarud. Mäng oli punkt-punktis ja iga palli pärast käis hull võitlus. Jäime lootusetuna näivasse seisu 20:24 + juba natukene mossis näod, AGA siis läks servima meie side Margaux - pani ässa. Siis tegi vastane järjest mitu lihtsat rünnakuviga 24:24. Maddie lõi palli maha 25:24. Ja viimase pani ka Margaux läbi võrgu ässaks ja ülimagus võit oli taskus. Saal oli peaaegu täis ja meile elati nii häälekalt kaasa, nii et fännid laulsid ja tantsisid ja plaksutasid. Eriti tore oli veel see, et Julija ja Anu ja siis mu sugulane Kati koos sõpradega olid kohal, nii et meil oli tore Eesti fanclub ka kohal ;) Endalt okei mäng 17 punkti, 2 ässa, 2 blokki. Pipe toimis hästi - seda alati mõnus lüüa. 
Selle võiduga tõusime jälle tabelis esimeseks, nii et meil on nüüd vaja ühte punkti ainult, et tagada koht Pro As. Järgmine mäng juba sellel laupäeval Sensis.

   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
    
 

Comments