Estonian mafia

Eelmisel nädalal mängisime reedel ja laupäeva hommikul Belgia liiga keskmiku Charleroiga. Esimese mängu võitsime 3:1, teise 4:0. Laupäeva pärastlõunal tuli meile külla Pro A tiim Vandoeuvre Nancy(loe: Liis ja Anu). Koondisest oli ainult mõned nädalad möödas, aga neid oli ikka niiiiiiii hea näha. Mäng läks meie poolt vaadates üsna hästi - võitsime 3:1 ja siis veel lisageimi ka. Peale mängu läksime kõik koos poodi ja siis Eliise ja Krissu korterisse muljetama. Polina elab kohe nende kõrval, nii et meil oli tore eestikeelne õhtupoolik. Õhtuks oli Polina meile broneerinud laua ühte toredasse restorani. Ma palusin, et me läheks kuskile, kus saaks head liha, nii et sain oma oivalise veisesteigi kätte. Teised sõid mereande ja vasikat. Pärast läksime Eliise-Krissu juurde tagasi ja jäin ka ööseks sinna, et saaksime hommikul kõik koos Luxemburgi sõita.  

Jalutasime hertsogilossi juures ja linnas, sõime Chocolate House'is kooki, käisime linnaekskursioonil väikese rongiga, tegime pilte.  Õhtul vaatasime Soome - Puerto Rico mängu ja läksime Thionville kesklinna jalutama. Tegime ühes Itaalia restos kiired eined ja oligi aeg Liis rongi peale saata (Anu läks juba hommikul vara asjatoimetuste tõttu ära :D). Tunne oli siuke nagu saadaks ta teisele poole maakera, aga tegelikult on Nancy ainult 45 minuti kaugusel ja esimesel võimalusel proovime neile ka külla minna :) Oktoobri keskpaigas mängime nendega veel ühe treeningmängu, kus neil on ka diagonaal loodetavasti olemas!

Seekord olin rohkem kaameramehe rollis ja pildistasin teisi, nii et saate imetleda neid kauneid Eesti naisi ja Luksemburgi vaatamisväärsusi ;) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



Comments