Töönädal

Nii nagu postituse pealkirjast võib välja lugeda, on trennid praegu täies hoos, armu ei anta ning homme ootabki meid ees esimene treeningmäng mingi esiliiga tiimi vastu. Nüüd kõigest järjekorras:

Laupäeval oli vaba päev, aga kuna ilm oli väga tuuline ja sadas terve päeva, siis ega ma eriti midagi kasulikku ei teinud. Pühapäeval oli hommikul taas 60minutiline aeroobne trenn jõuksis, õhtul tiba kobedam pallitrenn. Tegime juba mängulisi asju. Isu mängida oli üsna suureks juba suvega kasvanud, aga nagu ikka, siis alguses ei tule kõik välja päris nii nagu tahaks. 

Pühapäeva õhtul peale trenni sõitsime ühe armsa järve äärde, kus asus selline koht nagu Darko Beach. Seda võiks vist nimetada nn. beach clubiks - rand, bassein, erinevad veega seotud tegevused, restoran, baar, golfiväljakud. Nii ilus koht. Ühesõnaga - Darko Beach on üks meie sponsoritest ning kuna suvehooaeg on kohe läbi, siis nad kutsusid meid ka külla oma viimaseks õhtuks. Tegime pilte; kes jõi veini, kes mahla; rääkisime sponsoritega ja vaatasime, kuidas üksteise järel stafiliikmeid basseini visati. 

Esmaspäeva hommikul oli jõusaal, õhtul pallitrenn. Täna, teisipäeval, pidid hommikusse trenni minema kuus kõige nooremat ehk siis mina, meie diagod, liberod ja side. Peatreener Giulio on ka mõneks päevaks Prantsusmaale tulnud, nii et tegime tema valvsa pilgu all mõned vastuvõtu- ja rünnakuharjutused. Õhtul lõime palju tagantliinist ja mängisime 6 vs 6 erinevate variatsioonidega (kuhu kellele ja millal võib tõsta, lihtsad pallid jne). Sidega mul eriti hästi veel ei klapi, sest talle meeldib rohkem võrgust välja tõsta, samas kui mulle sobivad pigem võrgule lähemal olevad pallid. Üldiselt üritame mängida kiiret mängu, st et kõrge tõste võid endale tõesti ainult siis küsida, kui kuskilt saali teisest otsast jooksed lööma. Nii liberod kui ka tempsid (või ükskõik kes seda palli tõstab parasjagu) peavad üritama tõsta kiire tõste, nii et seda täna timmisime üsna hoolega. 

Ilmad on soojad, päeval endiselt 27-28 kraadi, aga viimased 2-3päeva on olnud meeletu tuul. Ma ärkasin täna öösel ülesse, sest tuul ulus nii kõvasti. Vahepeal oli siuke tunne, et täitsa pekkis, nüüd viib katuse minema. Õnneks praegu veel kõik okei :D

USA temps Kiesha on ka nüüd meiega liitunud, nii et hetkel ongi ainult puudu põhiside Natalia. Eks näis, kuidas homne treeningmäng läheb. Üritan sellest neljapäeval kirjutada ka. :)




Comments