Time flies!

Kolmapäeval oli mäng, neljapäeva hommik vaba. Õhtul pidi olema trenn meie basseinis, aga kuna vesi on seal pikalt ligunemiseks külm, siis läksime ujulasse. Päris kobe ujula, täispikk bassein ja puha. Kuna vesi oli igalpool üle pea ja jalad põhjas harjutusi ei saanud teha, siis saime endale ümber need vööd, mis vee peal hoiavad. Tunnikese ulpisime, nii mõnus oli. Väike lootus oli, et ehk saab sauna ka, sest mu lihased olid mängust üsna kanged, aga kahjuks seekord mitte. Reede-laupäev olid üsna sarnased - päev algas pallitrenniga kell 9, väike puhkus ja õhtul jõusaal. Pikk nädal oli seljataga, nii et ärkamine läks iga hommikuga aina raskemaks, aga pingutasin selle pooleteist vaba päeva nimel. Laupäeva õhtul oli aeroobne trenn, nii et sai jälle üüberpalju higistatud. 

Pühapäeva oli õnnistatud imelise ilmaga,  nii et lebotasin basseini ääres mitu pikka tundi. Algselt pidime saama kaks päeva vabaks ja mul oli plaan minna rootslasele Fredricule külla, kes mängis minuga samal ajal Rovaniemis ja nüüd on ka Lõuna-Prantsusmaal ning Nelele ja Mammule külla, aga kuna esmaspäeva õhtuks otsustati ikkagi trenn panna, siis tuli see plaan edasi lükata. Ühesõnaga, pühapäeval kirjutas Nele mulle, et sellel nädalavahetusel on üle terve Prantsusmaa muuseumid jms vaatamisväärsused tasuta sissepääsuga. Frejusis on üks suur amfiteater, mida ma juba ammu nillinud olen, nii et käbe sai õuest tuppa kooserdatud, meie USAkas Kiesha kaasa haaratud ja linna sõidetud. Teater oli muidugi äge, aga seda ajaloolist hõngu oli vähe, sest restaureeritud oli väga suures mahus. Tegime väikse ringkäigu ja otsustasime, et lähme mere äärde peatänavale ka. Võtsime imelised jäätised, hüppasime paari poodi sisse ja minu ammune mõte, vaateratas, sai ka nüüd vallutatud. See linn on tõesti kaunis! Ja sinna vaaterattale ma loodetavasti jõuan veel kellegagi kunagi. Üks suur katedraal oli ka kohe sealsamas (piltidel näha), nii et hüppasime sinna ka korra sisse. Tegime tiiru veel sellel armsal palmide ja kaktustega promenaadil, rääkisime juttu ja lõpuks oli aeg koju sõita. 

Laupäeval sain päris enda elamise ka kätte, aga mul pühapäevast nii palju pilte, et jätan pildid uuest kodust järgmiseks korraks. 

Esmaspäeva hommik oli ka vaba, magasin 11ni, sõin ja natukene koristasin. Õhtul oli pallitrenn - sai palju lüüa. Eile, teisipäeval, pidasime kontrollmängu eelmise aasta karikavõitja Venelles'i vastu. Homme mängime peaaegu kakskümmend aastat seda liigat valitsenud Cannes' vastu, nii et ma teen nendest kahest mängust ühe postituse millalgi hiljem. 

Täna, kolmapäeval, hommikul ootas meie jalgu ees 8kraadine taastav vann. Olime paar minutit sees olnud, kui meie kuumavereline Kiesha "ära käis". :D  Ütles, et tal on nii paha olla ja korra tõmbas pildi tasku. Ehmatasime ikka korralikult ära, aga õnneks taastus kohe, aga muidugi külma vette me teda enam tagasi ei lasknud. Peale trenni läksime meie kapteni Liesbeti juurde aega surnuks lööma, sest kella poole 12 paiku oli meie kohaolu vajalik ühel pikaaegse saalivalvuri ja organisaatori mälestustseremoonial. Tema auks avati autahvel meie kodusaali seinal. Saime linnapeaga käppa ka suruda. 

Kuna mängult jõudsime tagasi alles poole 1 paiku öösel ja hommikul oli äratus juba 7:30, siis tegin enne õhtust trenni tunnise uinaku. Need on hetkel hädavajalikud. Õhtul oli jõusaal, üritasin võtta raskemad raskused, et natukenegi lihastele koormust anda. Peale trenni käisin poes, raiskasin jälle ulmepalju raha söögile ja lõpuks kella kaheksa paiku jõudsin koju. Homme hommikul kell 9 pildistamine, nii et vaja korralikult iluund tududa. Bonne nuit! 















Comments