WoVo - Pölkky Kuusamo vol 2

WoVo - Pölkky Kuusamo 3:1
Taaskord oli enne mängu superhea tunne, kuigi olin natukene närvis, sest teadsin, et see mäng on ülimalt suure kaaluga. Kõige mustema stsenaariumi juures oleks see võinud olla mu viimane mäng Rovaniemis. Õnneks nii ei läinud. Ega mul midagi palju jutustada ei olegi. Esimese geimi keskpaigaks juhtisime mõne punktiga ja juba hea hoog oli sees, kuid siis läks Kuusamo side servima ja olime taaskord vastuvõtuga natukene hädas, mis meie mänguvankrit natukene pidurdas. Vahepeal Kuusamo isegi sai väikese edumaa, aga seisult 17:18 võtsime edukate rünnakutega 8 punkti järjest ja geim meile. Teist alustasime hästi, aga mäng kuidagi vajus ajapikku ära ja Kuusamo viigistas 1:1. Kolmanda algus oli tasavägine, aga geimi teises pooles hakkas Jazi show peale. Järjest neli rünnakupunkti ja äss, millest võiduks piisas. Neljandas läksin servima seisult 5:5 ja lõpetasin vist 15:5. Esimest korda elus servisin viie pealt ja kohe nii edukas serviseeria. Algaja õnn vist :D Jaz oli nagu teiselt planeedilt. Iga rünnakuga, mis ta maha lõi, läks ta ainult paremaks, nii et lõpuks oli ta p-i-d-u-r-d-a-m-a-t-u. Super! Lausa lust oli vaadata. Neljas kindlalt meile 25:14 ja seeria viigis 1:1. Kui ma ütlesin, et Kuusamos tegi rahvas tavapärasest u. 2x kõvemat häält, siis Rovaniemis oli see vahe veel suurem. Saalis oli üle 700 inimese, kes elasid meile täiest südamest kaasa. Fenomenaalne. Paremat tunnet on raske leida, kui et pakkuda nii suurele rahvahulgale ilus spordietendus ja võimas emotsioon. Nendel hetkedel saan aru, kui väga ma sporti armastan! 
Enda mäng oli eelmisega võrreldes nagu öö ja päev. Kuusamo blokk oli ikkagi päris korralik, aga pääsesin sealt rohkem mööda ja mängisin natukene targemalt. Vaikselt hakkan oma enesekindlust vastuvõtul ka tagasi saama. 
Järgmine mäng on pühapäeval, kell 15 Kuusamos. Nii-nii väga tahaks võõrsil magusa võidu võtta, kuid nad on tugev tiim ja peame väga hästi mängima! Eks näis kuidas läheb ;) 

STAT: http://lml-web.dataproject.com/MatchStatistics.aspx?mID=833&ID=23&CID=37&PID=25&type=LegList#














Comments

Post a Comment