WoVo - LP Kangasala

WoVo - LP Kangasala 2:3
Laupäevane nõme kaotus oli juba peast pühitud ning olime valmis Kangasalale lahingu andma. 
Kaks esimest geimi olid üsna sarnased: mäng kulges punkt-punktis ja keegi rohkem kui 3-4 punktilist edu ei saanud. Esimese geimi lõpus oli Kangasala parem, teise lõpus saime ise kaks ilusat blokki ja geim meile. Kolmandas lõi vastane ülihead servi ja olime hädas, mistõttu tekkis sisse 4-5 punktiline vahe ja geim 25:18 Kangasalale. Neljandas alustasime ise kohe tugevalt ja tasapisi hakkas geim WoVo kasuks pöörduma. Vastane eksis päris palju servil ka. 25:17 meile ja ees ootas taaskord viies geim. Kahe hooaja jooksul me pole Kangasalalt kodus üle ühe geimi saanud, rääkimata võidust. Viies oli kahjuks võõrusajate servishow. Nad lõid 6 ässa, millest võiduks piisas. Egas midagi, oli tegelikult täitsa okei mäng ja keegi nüüd ülemäära kuri või pettunud ei olnud, seda enam, et sellest ei sõltunud miskit ja pigem oodati õhtust veerandfinaali paaride valimist. 
Enda mäng nii ja naa. Vastuvõtt oli ikka veel hapu, polnud enesekindlust pärast seda OrPo mängu tagasi saanud ja mind pommitati üsna hoolega. Samas rünnakuprosa 50% viie geimi peale ikka hea, isegi imestasin, sest ma ei saa öelda, et mul super päev oleks olnud. Serv oli okei, samas ühtegi blokki ma ei saanud. Hea meel on selle üle, et ma ei ole alates uuest aastast eriti palju palle blokki löönud. See mäng ka ainuke kord, kui tegime kohe essa geimi alguses kahe pealt lühikest ja vastaste blokk jagas ilusti asja ära ja said kena kahese sinna ette. 
Põhiturniiri lõpetasime ikkagi positiivse noodiga ja nüüd ootavad juba ees veerandfinaalid Kuusamoga, millest teen juttu järgmises postituses :) 






Comments