Veebruar

Minu veebruar on alanud täitsa kenasti. Eile oli hommikul raske jõuks ja õhtul intensiivne pallitrenn, mis läks väga hästi. Täna oli vaba, nii et magasin kella 12ni, käisin söömas ning Jessicaga mullivannis ja saunas mõnulemas.

Esmaspäeval käisime koos Jaziga Jessica juures bake dateil, kus Jessi näitas kuidas teha tema populaarset ja kõigi lemmikut šokolaadikooki. Nämma!

Nädalavahetusel käisime Citymarketis õnneloose müümas. Pühapäeval vaatasime Soome karika finaali Hedy ja Heikki juures.

Sellel nädalal sain oma esimese veebikursusega ka ühelepoole ning valisin välja uue. Kuna mind on ajalugu alati huvitanud, siis valisin uueks kursuseks II maailmasõja ja holokausti teema.

Poolvigaseid lisandub meil iga päevaga üha rohkem: Iidel õlas mingi põletik, Jazil ja Janikal valutab selg, Anskul oli silmapõletik, Heidil, Miljal ja Roosal valutasid põlved, Viivi on haige nii et 6 vs 6 trenne ei ole meil just eriti palju olnud, pidevalt keegi audis. Endal õnneks miskit kurta peale kerge lihasvalu ei ole. Ka ranne on väga tubli olnud :) Ptui-ptui-ptui.

Meie lõpuraseda Saija tähtaeg oli kolmapäeval, aga ta oli kolmapäeval meil veel trennis nii et oleme ootusärevad. Ega ma usun, et kaua ta siit Santaspordist eemal ei ole. Titt kaasa ja no probz :D 

Egas midagi, teeme veel nüüd nädalakese trenni ja kolmapäeval juba ootabki ees ülioluline mäng Pieksämäkiga :)






Comments