Mis toimz?

Vahelduseks võrkpallile mu muudest tegemistest kah:

Jaanuari alguses pidime paarikaupa käima suuures autode müügi ja hooldusega tegelevas Pörhös ning jagama klientidele glögi, piparkooki ja meie mängupileteid. Ei pidanud inimesi väsitama ega millegagi tüütama nii et tegelikult oli täitsa tore.



Jaanuari teisel nädalavahetusel toimus Santaspordis WoVo korraldatav Revontuliturnaus (Virmaliste turniir). Reedel panime üles viis väljakut, kus peeti kolm päeva järjest tuliseid võrkpallilahinguid nii meeste kui naiste, noorte ja vanade vahel. Meie pidime olema kohtunikud ning kohvikupidajad, mis hõlmas ka küpsetamist. Mina tegin müügiks elus esimest korda iseseisvalt pitsat, mida ma ei proovinud, sest seal peal oli nii ananass kui ka paprika, mis ei kuulu mu lemmikute hulka, kuid kõik tükid müüdi maha(ja keegi virisema ei tulnud) nii et kõige hullem vast ei olnud :D Laupäeva päeval helistas Jessica, et neil on magusaga kitsas käes, et ehk ma saaksin miskit küpsetada. Minul, masterchefina, ei olnud ju muidugi see mingi probleem.:D  Mul oli kodus jahu, või, suhkur, munad, hapukoor, kaneel, üks õun ja mõned ananassiviilud nii et mu improvisatsioonist sündis ananassi-kaneeli-õuna-hapukoore purukook. Nägi hea välja, maitses veel paremini, nii et missioon sai täidetud. Pühapäeval mängisime spontaanselt mängu Teemu tütre tiimi vastu, kellele see oli nn. sünnipäevakink. Point oli selles, et meie, Mestaruusliiga mängijad, olime paarides kättpidi kummilindiga üksteise külge kinni seotud, nii et kahjuks saime selle mängu pähe. Aga nalja sai palju :)



Eelmise nädala alguses käisime vaatamas Lakkapää mängu Sampo vastu ehk siis Martti ja Andruse tiimi vastu. Sampo võitis 3:1. Natukene muljetasime pärast mängu ka. Alati tore eestlasi näha :)

Natukene murelikuks tegi mind eilne päev. Hommikuses pallitrennis tegime erinevaid nn. spordikooli sööduharjutusi - söödud pea kohale ja siis plaks seljataha või pead maha istuma ja püsti tõusma või kukerpalli tegema vms. Õhtuses pallitrennis oli alustuseks mingi superhüper kiires tempos harjutus, kus nurgad pidid vastuvõtma ja lööma ja blokeerima ja jooksma ja kaitses mängima ja polnud aega eriti mõelda ega hoolikas olla, nii et nende kahe trenni tulemusel valutas mu ranne eile pärast trenni üsna korralikult. Käsi pole juba mitmeid mitmeid nädalaid endast märku andnud, nii et see eilne valu tuli väga halva üllatusena. Ilmselt põrutasin teda kuidagi kaitses mängides või neid hommikusi harjutusi tehes. Pärast jääkotti oli juba õnneks palju parem. Täna, neljapäeval, hommikuses jõuksis oli lihtsalt natukene kange ja hoidsin seda väga, aga õhtuses trennis ei tundnud enam midagi. Loodan, et väga liiga ei teinud kätule.

Nüüd kõige tähtsama juurde - TimanttiArpa ehk siis õnneloos, mille peaauhindadeks on 2700€ väärt teemantsõrmus ning samas hinnaklassis järelhaagis. Ühe loosi hinnaks on 10€ ning väiksemad auhinnad varieeruvad festivalipiletist ning majutuspakettidest kuni sokkide ja pajakinnasteni. Kokku peaaegu 7000€ eest auhindu nii et kõik sugulased ja sõbrad ja tuttavad ja blogi lugejad olete oodatud osa võtma :) Pileteid on kokku 1500 ning loosimine toimub märtsi keskel. See õnneloos polegi vast niivõrd võitmises, vaid rohkem meie klubi toetamises ja abistamises, sest kogu tulu läheb meie klubile :) Kirjutada võib mulle Facebooki või meilile mkristiine@hot.ee

Aa ja veel käisin Iidet ja ta peiksi Anttit pildistamas lumises Rovaniemis:





Comments