Ilus nädala algus!

Esmaspäeval magasin üsna kaua ja tuli filmivaatamise tuju. Teistkordselt läks käima "Me before you". Oli isegi kurvem kui esimesel korral. Tõesti väärt film :) Kell 6 läksime Nelliga mu juubelit tähistama minu lemmiksöögikohta - Amarillosse! Ma tellisin Amarillo burksi ja Nelli kanatiivad. Oivaline! Rääkisime pikalt juttu, arutasime oleviku ja tuleviku üle. Kingituseks sain ühe toreda toalille imearmsas potis, mis teeb mu üsna tühja korteri palju kodusemaks. :) 

Teisipäeva hommik oli vaba, õhtul pall + kerge jõuks. Käsi oli esmaspäeval väga hea, teisipäeval andis natuke tunda, nii et otsustasime Teemuga, et teen omi asju. Teistega koos soojendus, 10 ringi areenil ehk 2km 10 minutiga, 6-7 tiiru erinevaid kükke 40-45 kiloga, hüpped kastile, ühe jala kükid kangiga, mõned rinnalevõtud ja rebimised puust kepiga, et päris ära ei ununeks, kõht-selg ja lõppu u.400 erinevat hüpet hüppenööriga. Nii mõnus on ise enda trenn kokku panna ja teha vahel ainult seda, mis meeldib :) 

Kolmapäeva hommikul käisin Kimmo juures. Ütles, et käsi on tegelikult hästi paranenud vaatamata sellele, et ta saab ikkagi üsna palju koormust mängude ja trennide näol. Valupunkte on jäänud vähemaks ning väikeste liigeste liikuvus paraneb iga nädalaga. Tuleval nädalavahetusel meil trenne pole, sest peame öösiti minema Santasporti jalkahalli appi mingit põrandat panema ja ülesvõtma, nii et käsi saab puhata ja paraneda. 




Comments