WoVo - LP Kangasala

Eile õhtul tegin tiimiga terve trenni kaasa. Karo sidus mu käe kinni, aga ülalt- ja altsööt tegid ikka haiget. Terve mu keha vingerdas ja töötas kaasa, kui mõnda palli söötma pidin.  Löök, blokk ja serv olid üpris normaalsed. Olime Teemuga üsna optimistlikud mängu suhtes, sest käsi tegi vähem haiget kui arvasin ning kuna servivastuvõtt vaevaline, siis mängin vanal heal diagokohal. Samas ütlesin kohe, et kui on väga valus, siis ei. 10 päeva mänguvabad peale tänast, las paraneb. Õhtul oli käsi natuke paistes, aga ei midagi hullu. Halb üllatus saabus hommikul kell 6, kui ma ärkasin valu peale - käsivars käelabast küünarnukini valutas ning liigutamine oli vaevaline. Hoidsin kätt 4-5 minutit külma vee all ja läksin tagasi tuttu. Uuesti ärgates oli õnneks parem. Hommikul kell 9 käisin meie füsio Kimmo juures, kes uuris ja puuris ja väänas ja masseeris seda rannet igatepidi. Katki ei ole midagi, aga kaks luud põrkusid omavahel kokku ning nende vahel/kõrval/küljes/kusiganes olev side venitunud, mis põhjustabki valu ning öine käevarrevalu tuli kangetest lihastest, sest eile üritas terve mu keha valu nn.kompenseerida ja töötas lihastega, mis tavaliselt nii intensiivselt kasutuses ei ole. Sidus käe kinni, et ranne ei saaks liikuda paremale ning ütles, et kui õhtul on ikka valus, siis ei mängi. Kell 11 algab trenn, aga õhtu huvides ma seda kaasa ei tee. Lähen ehk jooksma või ratast sõitma. Eks tehke õhtul kell 18:30 Periscope lahti ja vaadake, kes platsile jooksevad :) (sorry, ülekanne oli hoopis Facebookis)

WoVo - LP Kangasala 3:2
Soojendus läks väga hästi. Enne mängu leppisime sidedega kokku, et tõsted täna mulle veidi kõrgemad ja Heidi tõsted nelja peale olid kõik lihtsalt ideaalsed ja paugutasin isegi kõvemini kui tavaliselt nii et polnud raske otsustada kas mängin või mitte. Alustasin diago kohalt, sest oma vastuvõttu veel niipalju ei usaldanud teisipäevase trenni põhjal. Vastuvõtt oli üsna niru, nii et tempsid ei saanud piisavalt tööd ning ise mängisin ka üsna kehvalt. Geimi lõpus viskas kopa ette ja ütlesin Teemule "I can pass". Pani minu tagasi nurka ja Nelli diagosse ning mängupilt paranes oluliselt. Geimi lõpp läks üsna tuliseks, aga kodupubliku abiga suutsime lõpu enda kasuks pöörata. Kolmandas hoidsime kogu aeg pisikest edumaad ning läksime juhtima 2:1. Neljandas võttis Kangasala jalad kõhu alt välja ja sai soliidse edumaa seisul 20:15, aga esimest korda nägin meie tiimi tõeliselt võitlemas ja endasse uskumas. Suutsime seisu viigistada veel 20:20 ja 22:22, aga lõpus lõi nende diago ikkagi pallid maha ja ees ootas juba kuues viies geim sellel hooajal. Vähemalt milleski oleme siin liigas esikohal :D Alustasime geimi hästi ja rebisime 9:4 ette. Hetkeks jäime unelema ja Kangasala vähendas vahe kolmele punktile, kuid lõpuks 15:10 ikkagi meile. Peale mängu olid emotsioonid muidugi ülevoolavad, aga eks ikka natuke kripeldab see neljanda geimi lõpp, mis oleks võinud meile tabelisse 3 punkti tuua. Samas kõige õnnelikum olen selle üle, et nägin taas seda super kaasaelavat ja häälekat Rovaniemi publikut, kellele pakkusime väga võitlusliku ja põneva mängu. Samuti ei teinud käsi haiget.
Enda mäng läks peale esimest geimi ainult ülesmäge. Sain viis blokki, mis vist mu elurekord :D Samuti lõin julgelt kuue pealt. Tore, et ikkagi võitsime ning oma vaba nädalavahetuse välja teenisime :) Järgmine mäng 3.detsembril Orivesil!

http://lml-web.dataproject.com/MatchStatistics.aspx?mID=702&ID=21&CID=33&PID=23&type=LegList#

http://www.mestaruusliiga.fi/uutiset/wovo-rovaniemi-raatoi-taas-viisi-eraa.html

http://www.volley.ee/miilen--soomes-jalle-mangu-paremate-hulgas













Comments