WoVo - Kuortane

WoVo - Kuortane 2:3 
Katsun teha lühidalt, sest mängust ei jäänud head maitset suhu ja püüan selle võimalikult kiiresti unustada. 
Esimesed kaks geimi mängisime tublilt. Olgu, et lasime nad esimese geimi lõpus väga lähedale, suutsime ikkagi võita. Teadsime, et mäng ei tule kerge, sest teisipäeval mängisid nad Kuusamoga 5 geimi. Peale teist geimi tuli see neetud pikk paus, mis võttis meie hoo maha ning Kuortane hakkas aina paremini mängima. Mida rohkem palle nad võitsid, seda rohkem paanikasse me läksime. Kaotasime kaks järgmist. Neljanda lõpus pani Teemu lõpuks Heidi sisse, aga oli juba hilja. Viiendas juhtisime veel 12:9, aga ei mina, ega ka keegi teine ei suutnud palle maha lüüa ja lõpuks saime ikkagi 2:3 peksa. Trenksid olid pärast superkurjad ning karistuseks oli täna hommikul kell 8 trenn, olgugi, et jõudsime öösel peale 12 koju. Samas, olime selle ära ka teeninud!
Enne mängu rääkisime Teemuga, et peaksin võtma täna liidrirolli enda kanda, aga peale selle, et lõin ära esimese geimi geimpalli, ei teinud eriti midagi liidrile omast. Raske on aidata teisi, kui enda mäng ei lähe kuidagi. Samas ei saa ma öelda, et kõik trenkside tehtud otsused just kõige targemad olid. 
Tempsid lõid kolme peale viies geimis kokku ära 9 palli, nii et siin peaksid nii vastuvõtjad, sided, tempsid kui ka treenerid peeglisse vaatama. Me üritame pugeda psühholoogiliste põhjuste taha, et a la oleme noored vms, aga samas ma ütleks lihtsalt, et me oleme kehvad ja senikaua kui iga mängija ennast kätte ei võta ja oma mugavustsoonist välja ei tule, ei saa miski ka muutuda! 






Comments