24.03

PALL (1h)
Venelane. Ühe kaotasime, teise võitsime. Kergete servide vastuvõtt. Mänguservi vastuvõtt ja siis uuesti mõned kergemad servid, et lõpetaks trenni korralike vastuvõttudega.

Peale trenni maitsev lõunasöök, pikk iluuni, patsid ja minek.

WoVo - LP Kangasala 1:3 (1h 50min)
Enne mängu oli superhea tunne - energiat palju, tuju hea, mõnus team spirit. Soojendus läks nii nagu ta läks. Esimeses geimis oli igast suunast tunda ärevust ja närvilisust, kuid vaatamata sellele suutsime kogu aeg Kangasalal sabas olla. Geimilõpus, seisul 23:23 tegi Jossu servivea. Lõime ära, kuid sinna otsa tegi kohe Jaz servivea. No mida veel!? Tegime enda elu ikka võimalikult raskeks. Õnneks armas sõber Kangasala võlgu ei jäänud ja servis ise kohe kaks servi auti. Viimase palli lõi Mayfield kahe pealt auti, niiet see puudutas nii meie blokki kui ka kaitsemängijat, kuid õnneks kohtunik ei olnud teravam pliiats ja saime selle esimese kätte. Kujutate ette kui närvis, aga õnnelik ma olin. Teises juhtisime geimi keskel veel 16:13 ja siuke mõnus hoog oli sees, aga geimi lõpus rumalad omavead ning ebakõlad viisid selle geimivõidu. Pallid kukkusid kahe inimese vahele, sest publik oli nii vali, et lihtsalt ei kuulnud kui üks või teine miskit rääkis. Tegime teises geimis 9 omaviga (sh viis serviviga) Kangasala 6 vastu ja enam-vähem sealt see vahe tuligi.  25:21. Kõik oli ju tegelikult hästi ning pikal pausil süstis Teemu meisse veel rohkem eneseusku ja häid emotsioone. Naersime veel, et see mäng pole mitte WoVo vs Kangasala, vaid WoVo vs Dalton. Kolmas oli sarnane esimesega, kus mäng oli punkt-punktis, mõlemad tiimid võitlesid. Lõpus ei saanud me lihtsalt Mayfieldi asemele tulnud nurga servi kätte. Läks mitu korda liiga peale või kauge ja ei saanud ise rünnakut üles ehitada. 25:20. Neljanda alguses läks nende parimal tempsil Laakkoneneil hüpekas ja see andis nats indu juurde, et davai, it's our chance. Kuid ei. Kangasala ründas rohkem nurgast ja paraku edukalt. Geimilõpus ei pidanud meil lihtsalt närv vastu. Kaks löögiviga järjest + panin veel altsööduga ühe palli auti. Viimase pika pallivahetuse lõpetas Nelli autilöök ja 3:1 Kangasalale ja sinna meie medalilootus läks. Kõige rohkem tundsime täna puudust Nellist ja Jossust, kes ma ei tea, kas närvi või millepärast, ei suutnud enda kohti välja mängida. Teemul ei olnud ka miskit öelda, sest ilmselgelt olid kõik väga löödud ja kurvad. Pisaraid oli omajagu. Tegelikult oli ju hea mäng, aga parem tiim lihtsalt võitis. Kuusamo kaotas ka viimase mängu OrPole 3:0 niiet kahjuks ei saanud kumbki põhja tiim poolfinaali.












STAT: http://lml-web.azurewebsites.net/MatchStatistics.aspx?mID=372&ID=10&CID=22&PID=12&type=LegList&Page=S

MÄNG: https://www.youtube.com/watch?v=cib8XUzYV_s

Käisime söömas (polnud lihapallid, thank god!) ja bussis oli väike koosolek ka, kus kõik treenerid ütlesid paar tänusõna. Kuidagi nii raske on uskuda, et see kõik ongi läbi. Lõpp tuli nii järsku ja kiiresti. Olin arvestanud ikka, et aprillis saan koju alles :D Kallistasime kõiki treenereid ükshaaval ja ma olen tõsiselt õnnelik,et ma sellised toredad inimesed enda ellu leidsin. Eriti Teemu. Ta on lihtsalt SUPER! Mingitel lõpetamistel jms ma pole eriline lahistaja, aga eile oli see tujukene nii halb, et ma ei saanud enam neid veekraane pidama. Vaatasin "Kättemaksukontorit", mis viis mu mõtted õnneks eemale. Bussis jäin magama alles kella kolme paiku.



Comments