20.03

Hommik algas hästi. Trenn pidi olema kell 11 niiet ärkasin poole 10 paiku. Tavaliselt hakkame 20 minutit enne trenni liikuma ehk siis ootasin, et kell saaks 10.40. Nats peale poolt 11 oli helistanud Teemu. Telo oli värina peal niiet ma ei kuulnud. Mõtlesin, et no krt see küll miskit head ei tähenda. Ja ops, löön whatsappi lahti ning mis sealt vastu vaatab - mängueelne koosolek 10:30. Mul hakkas vägaväga kiire. Jooksin Santasporti. Kell oli siis juba 10:50 niiet arvasin, et nad saalis, aga ei. Jooksin kiiruga meie tavapärase koosolekuruumi juurde, kus Joona juba istus ja ootas. Rahustas mind, et ei ole hullu midagi. Uksest sisse astudes kõik irvitasid ja tögasid, et äratuuuuuus :D Tuli välja, et ma polnud viimane - Nellit ka veel polnud. Ta saabus paar minutit peale mind niiet trenni jõudsime alles 11:15. Vaatasime nats laupäevase mängu videot ning muudame mängus paari asja.
Hilinemise eest on trahv viiekas, mängupäeval topelt ehk kümps, aga kuna see oli nats Teemu süü ka, et ta alles hommikul teada andis, siis pääsesime viie euriga. Tore :D

PALL (45min)
Hästi kerge pallitrenn. Alguses 3m ala sees venelane. Kaotasime. Siis see võrkpall võrkpallidega 6 vs 5 (Arica ei hüpanud hommikuses trennis). Palju nalja nagu alati. Võitsime. Kergete servide vastuvõtt. Tuli normaalselt välja. Kuna eile oli pikk mäng, siis mänguservi keegi ei löönud. Siuke mõnus rahulik äratus kehale.

Enne mängu sõin ning üritasin pool tundi magada ka, kuid peas oli niipalju mõtteid, et lihtsalt lamasin silmad kinni. Nelli tegi patsid ja juba oligi aeg minna.

WoVo - LP Kangasala 3:2 (2h)
Soojendus oli parem kui laupäeval, aga samas ei midagi vapustavalt head. Esimese geimi võitsime serviässade toel. Ma isegi ei tea mitu ässa Heidi ja Jossu kahepeal kokku lõid, aga igatahes juhtisime 20:10. Lasime rihma nats liiga lõdvaks ja järgmine seis oli 24:22. Meil oli juba väike paanika, kuid õnneks lõi Dalton tagantliinist palli napikalt auti ja saime selle geimi kätte. Teises uimasime juba algusest peale niiet jäime kiirelt taha. Hakkasin vastuvõtuga väristama nats, aga samas alati sai Nelli appi tulla niiet ei olnud hullu. Meie keskmised jäid kogu aeg nurka blokki hiljaks niiet palju löödi 1 vs 1 või blokiaugust. Kolmanda mängisime geimi keskpaigani võrdselt, kuid siis said nende tempsid hea hoo sisse ja viisid Kangasala 18:11 juhtima. Jõudsime samm sammu haaval 18:19 järgi, kuid seejärel võtsid vastased mitu punkti järjest ja 25:21 Kangasalale. Pean tunnistama, et geimidega 2:1 taha jäädes käisid juba muremõtted peast läbi, et äkki tõesti saab hooaeg juba kolmapäeval lõpu. Pidin enne neljanda geimi algust Teemule andma lubaduse, et ma enam ei hanita ega kõksa võid löön kõiki palle täiega. Neljandas käis taaskord kõva andmine. Üksteist ei lastud kaugemale kui üks-kaks punkti. Jäime 17:19 taha, kuid võtsime seejärel 4punkti järjest. Seisul 24:23 oli meil kasutada geimpall, aga Mayfield lõi ära. Viimased punktid lõime ära Jaz ja mina ning 2:2 oligi olemas. Enne viiendat oli taaskord hull närv sees, aga õnneks mitte niipalju kui eile. Lõin kohe geimi alguses julgelt ja tõin mitu rünnakupunkti, mis tegid äärmiselt palju rõõmu, sest ma ju tuntud pussaja ja põdeja sellistel hetkedel. Servima minnes pmst palvetasin, et see käevärin nii suur ei oleks, et vea teeksin. :D Õnneks tulid täitsa normaalsed servid viie peale niiet nad tempsi ei saanud mängida. Geimi teises pooles oli meil õnne ka, kui Nelli hanitas blokki, kuid blokk oli võrgus. Viimase punkti teenisime ka vastase lolli vea tõttu ja 3:2 oligi olemas. Ma ei oskagi öelda kumb võit magusam oli, sest väga olulised ja rasked olid need mõlemad. Nüüd vaja kolmapäeval Kangasalas kohe võit kätte saada, et vältida viiendat mängu.

MÄNG: https://www.youtube.com/watch?v=a7s2cI-Cyqs

STAT: http://lml-web.azurewebsites.net/MatchStatistics.aspx?mID=364&ID=10&CID=22&PID=12&type=LegList&Page=S


Meie lahedad fännid :) 















Comments