03.03

JÕUKS (1h 15min)
Ärkasin hommikul juba enne äratust ehk 6:40. Energiat oli ka palju, polnud uimane nagu tavaliselt. Võib-olla asi ka selles, et väljas hommikuti juba valge. Soojendus läks normaalselt. Alustasime rinnalevõtuga, mis oli paganama raske täna. Mul oli 50kilo juures juba hing paelaga kaelas. Kuna rinnalevõtuga väga kaugele ei läinud, siis otsustasin nats raskemad kükid teha. Üleval jõuksis veel õlapress kangiga, kangi ülevedu, tagareid, kõht-selg.

Pärast trenni oli koosolek Joonaga. Rääkisime nädalavahetuse mängudest ja et kuidas üleüldine tunne.


PALL (2h)
Hommikune soojendus. Jehuu. Venelane 1 vs 1. Napilt kaotasime, aga täna oli vähemalt põnevust ja pikki pallivahetusi. Blokihüpped. Siis läksid pooled Teemu löödud palle blokkima ning teine pool kolmikutes iseseisev kaitse. Nagu ma varemgi kirjutanud, et kui Teemu pingi pealt mu blokki sisse lööb, siis tundub tõesti, et wow kui hea blokk, aga mängus täielik "märg pesu". Mängus niipalju muid asju ka millele peab mõtlema ja siis ei tee korralikult. Mõned rünnakud nelja pealt. Ma ei tea, tõste oli täna mõlemal sidel kuidagi imelik. Madal ja pikk. Raske oli mingeid häid lööke sealt välja võluda, aga õnneks lõpus, kui mängisime 5 vs 6, siis läks juba paremaks. Algul ma ei saanud üldse palli maha, aga lõpus suure vihaga hakkas juba tulema. Lõpus veel kerge servi vastuvõtt. See tuli hästi :)

Käisime Mallaga Santaspordis söömas ning kiirelt 3x1min laserit näpule ja siis koju. Vaatan Tartu - Pärnu mängu Postimehest. Arvasin, et Pärnu võtab üsna kiirelt võidu noorte kuttide vastu, aga neil ikka tükk pusimist. Tunni pärast "Kättemaksukontor" ka. Ei jõua ära oooodaaattaaa :D

Comments