24.02

PALL(1h 30min)
Päeva tegi kell 7:58 helgemaks "Vehkleja" nägemine TVkavas. Super film :)
Hommikune rahulik servi ja vastuvõtu trenn. Alguses kergete pallide vastuvõtt koos Jessicaga. Täitsa tublid oleme. Mänguservi vastuvõtt viie pealt ka okei, aga kuue pealt kuidagi üldse ei tulnud. Veits masekas oli peal juba. Õnneks kaua ei pidanud olema. Servida ei saanud eriti palju, aga niipalju kui sain, võis rahule jääda enam-vähem.


Kahe trenni vahel tegin volley.ee toredale toimetajale ühe väikse ülevaate:
http://www.volley.ee/eestlannad-jtkavad-soomes-phitegijatena


PALL(1h 45min)
Enne trenni Teemu natukene rääkis meie nädalavahetusest. Kuortane vastu alustame mina (nurk), Arica, Katlin, Viivi, Nelli, Roosa ja Malla. Ma olin natukene üllatunud, et me kohe alustame sellise pahupidi pööratud koosseisuga, sest Teemu pidevalt rõhutas, et kerge mäng ei saa tulema, aga eks me näis kuidas hakkama saame. Tagantliini mäng. Kaks geimi 15ni. Essa kaotasime, teise napilt võitsime. Siis 6 vs 6. Koosseisud kogu aeg samad. Alguses oli nats ebamugav Roosa tõsteid lüüa, sest nelja peale kippusid kogu aeg lühikeseks jääma, aga lõpus oli juba täitsa okei. Siiski saime enamus geime pähe niiet ei mäletagi mitu korda joonejooksu pidime jooksma. Meie häda selles, et oleme nii vaiksed ja keegi ei võta suuremat vastutuskoormat enda õlgadele. Tihti kukuvad lihtsad pallid kahe vahele maha, sest keegi lihtsalt ei tee piiksugi.


Vabariigi aastapäeva tähistasin lihtsalt piltide ja kätlemise tseremoonia vaatamisega. Nii palju ilusaid kleite oli. :) Nüüd "Vehkleja" lainel. Võib täna kauem üleval olla küll, homme alles kell 12 väljasõit.


Comments