23.02

JÕUKS (1h 15min)
Hommikul oli selline tunne nagu poleks magama jäänudki, sest terve öö mingi film jooksis silme ees. Samas, suhteliselt reibas ja puhanud tunne oli. Soojendus läks ka kiiresti. Siis jala- ja õlapress. All jõuksis rinnalevõtt, ainult kuni 70%. Kang turjal kükid. Enesetunne oli hea niiet tegime lõpus 3x1 70kiloga. Puusatõsted. Ühe jala kükid. "Tagurpidi" kätekõverdused. Kangid ja hantlid on peopesad nii ära hõõrunud, et nahk täiega maas ja tahaks nutta peale igat seeriat valust. Üleval jõuksis veel kätele.

Pesuasjad unustasin maha ja koju ka ei viitsinud minna niiet 45minutit pidime ootama ja siis Feenixisse.


PALL (2h)
Vaatamata sellele, et öösel ei maganud eriti korralikult välja ja lõunauinakut ka ei teinud, oli trennis energiat küll ja veel. Meid oli täna 12 (mis viimasel ajal üsna harv juhus) niiet mängisime mitu geimi 6 6le. Olin diago, aga kui meie serv, siis vahetasin kogu aeg nelja peale. Alguses nats liiga palju löögivigu ja võistkond oli ka nats kuu pealt kukkunud. Nii paljud lihtsad pallid kukkusid kahe vahele ja kõik olid küllaltki vaikselt. Siis Teemu nats tegi kurjemat häält ja hakkasime liigutama. Viimane geim tuli juba väga hästi. Rääkisin ka sidega rohkem, sain rohkem tõsteid ja lõin enamasti ilusti punktiks ka. Blokk muidugi võiks parem olla, aga samas keegi eriti ei nurisenud ka.


Peale trenni käisime Mallaga poes, sest teeme täna tortillasid. Kodus pesin pea ning läksime Malla juurde. Iida ja Jessica ka. Tortillad tulid superhead. Filmiks valisime "Videviku". Nüüd mõned järgnevad õhtud jälle hõivatud :)

Comments