20.02

Magasime lõunani ja paar tundi lebotasime kodus. Pärast kolme viskasime Miikka Santasporti, sest neil hakkas kella 5st mäng. Võtsime Arica peale ning läksime neljakesi linna. Arica Feenixisse, mina, Nelli, Kermo poodi. Nellil ja Miikkal oli tähtpäev niiet aitasime Nellil nats ettevalmistusi teha. Korra kodust läbi ja siis Santasporti. Jõudsime teise geimi lõpus, Lakkapää oli kaotamas. Pidime nädalavahetuse jooksul tegema ühe iseseisva jõuksitrenni niiet senikaua kui teised mängu vaatasid, tegime meie Kermoga trenni.


JÕUSAAL (1h)
Kuna mul oli aega max. 1tund, siis tegin kõik harjutused kibekiirelt ära. Ühe jalaga jalapress. Õlapress kangiga. Rinnalevõtt. Jube raske oli, aga seeriate vahel ei olnud aega eriti puhata ka. Kang rinnal kükid. "Tagurpidi" kätekõverdused. Ühe jala kükid. Puusatõsted 40kiloga. 100 kõhtu-selga oli ka, aga kuna meeste mäng sai nii kiiresti läbi, siis neid ei jõudnud teha.

Viskasime Arica koju ning Nelli ja Miikka ühte hiinakasse. Kodus pessu ja siis nende korterisse. Nelli tahtis kutile üllatuse teha ja me olime nõus aitama. Suure suuga lubasin teha maasikaid šokolaadis, mida ma tegelikult kunagi teinud ei ole. Õnneks tulid täitsa tip-top välja. Siis veel küünlad, šampus, lilled jms ja juba Nelli hellaski, et võime neile järgi minna. Kell oli täitsa palju juba selleks ajaks niiet ise läksime koju tuttu.

Comments