13.02

PALL (1h 10min)
Enne trenni lühike mängu koosolek. Vaatasime nats Mesto - Kangasala mängu. Soojendus. Venelane. Võitsime. Kergete pallide vastuvõtt. Väga okei. Mõned löögid nelja pealt diagonaali ühese bloki vastu ning siis mänguserv ja vastuvõtt. Olime Jossuga vastuvõtmas. Eriti hästi välja ei tulnud, aga samas mis ikka põdeda. Serv lendas hästi.


WoVo - Mesto 3:0 (1h)
Mängule paremat algust poleks osanud soovidagi - äss. Lõin peaaegu kõik pallid diagonaali, aga jäid ilusti maha niiet mingit erilist vaeva nägema ei pidanud. Keskendusin rohkem vastuvõtule. Täitsa rahule võis jääda. Mu ainuke viga oli essa geimi lõpus mingi loll serv, mis lendas auti, aga ma ei suutnud lihtsalt oma sõrmi sealt vahelt ära võtta. Teises ja kolmandas geimis mängisin mõlemas pool geimi, siis tuli Viivi minu asemel sisse. Olime suutnud ilusti vahe sisse mängida ja siis said mängida kõik peale Malla, kelle selg valutas. Midagi erilist öelda ei olegi, sest mäng tuli küllaltki lihtsalt ning vajalikud 3punkti saime kätte.

STAT: http://lml-web.azurewebsites.net/MatchStatistics.aspx?mID=270&ID=4&CID=3&PID=6&type=LegList&Page=S

Võidu puhul olime ära teeninud ühe nämma lõhe. Õhtul käisime veel Nelli, Arica, Katlini ja Jaziga Tamperet avastamas. Tahtsime shoppama minna, aga poed olid juba kinni. Päris tühjade kätega ma ei jäänud, sest ostsin Nutella ja Bounty jäätist. Peaaegu paradiis. Õhtul vaatasin veel "Videviku" viimase osa ära ning siis tuttu :)







                                            

                                            

                                    


                                     

                                      



Comments