03.02

Hommik vaba, magasin lõunani ja 1 paiku läksime koos Heikkiga Feenixisse sööma. Usakatel ja Iidal oli hommikul jõuks ja nad käisid söömas juba poole 11 paiku ära. Natuke vaatasime spordipoodides ringi, sest Heikkil oli vaja uusi suusasaapaid.


PALL (2h)
Uus soojendus. Paarides visked-löögid-söödud. Tagantliinist mäng. Esimese geimi lõin ühe pealt. Usun, et parimad löögid sellel aastal. Lõin kõrgelt ja kõvasti. Teemu kiitis ka. Ütlesin talle selle peale, et ma ei loobu veel oma diago kohast :D Teise geimi olin kuue peal. Ka täitsa tipp-topp kuigi kaotasime. Mõned löögid veel enda tsoonist kahese bloki vastu. Kahe pealt ei tulnud eriti hästi välja. Pööran keha liiga palju kui piiri tahan lüüa ja siis tihti puudutab pall antenni. Nelja pealt lõin ainult Roosa tõsteid, mis täna kõikusid suht palju niiet mingeid eredaid hetki eriti polnud. 6 6le kõrgete pallide löömine nelja ja kahe pealt (või kiire tõste kuue peale). Täitsa normaalselt tuli välja nii blokk kui ka löögid. Lõpus umbes 30-40 minutit side oudid. Proovisime kahte algkoosseisu, ühes olin nurk ja teises diago. Ei saanudki aru. et kumb kuuik mängis paremini, aga kuna mul löögid ja blokk nelja peal paremad + vastuvõtt oli ka täitsa okei, siis loodetavasti saan homme nurgas alustada :)

Lühike koosolek. Kuusamol uus diago, usakas. Pole ühtegi mängu veel mänginud niiet eriti miskit temast ei tea.

Käisime Iida ja Mallaga Santaspordis söömas ja kähku poes. Kodus tegin arvuti lahti ja vaatasin huvi pärast, kuidas Kangasala ja LiigaPloki mäng lõppes ja opstigi - 3:1 LiigaPlokile. Nad viimasel ajal eriti heas hoos. Kangasala kaotus tähendab, et kui võidame järgmised kaks mängu 3:0 või 3:1, jagame nendega kolmandat kohta. Neil on hetkel 41punkti, meil 35, kuid kaks mängu vähem mängitud. No pressure!


Üks osa uutest tribüünidest on ka valmis :) 

Comments