29.01

Hommik vaba. Ärkasin juba 10 paiku. Käisime Feenixis.


JÕUKS (1h)
Saija tegi meie pallitrennide jaoks uue soojenduse. Tõesti lootsin, et see on vähemalt poole kergem kui praegune, sest ikkagi vaid paar kuud jäänud hooaja lõpuni ja väsimus annab tunda, aga ega ta eriti meile ei halastanud. Kummilintidega osa on pikem kui eelmine, jooksud ja võimlemisosa õnneks natukene kergemad. Kerge jõutrenn. Rinnalevõtt 6 tiiru, kuni 80%. Kükid kuni 70%. Kahed eri sorti hüpped üle tõkete 2x3x3x3. Kangi ülevedu pingil. Küllaltki kerge.


Kuna homme on paljudel Aklass, siis toimus Vampula mängu koosolek täna. Vaatasime ühe geimi nende mängu HPKga ning mõned löögid kõikidelt ründajatelt.

Soomes saavad veel 96ndal aastal sündinud mängida A-klassi nii et homme olen mina ka võistlustules. Soomes on noortevõistlutel hoopis teine süsteem kui Eestis. Tiimid on nn. alagruppides (poolides) ja toimuvad erinevad etapid ning esimesse finaali jõudmiseks pead olema A ehk kõige ülemises alagrupis (võib-olla B alagrupp mängib ka I finaalis). Kui võidad oma alagrupi - tõused ülespoole; kui oled viimane - langed; kui oled kuskil keskel - jääd samasse alagruppi. Kuna eelnevatel etappidel ei ole WoVol eriti hästi läinud, siis kahjuks I finaali jõuda enam ei õnnestu (homme mängime C või D alagruppi). Peaaegu pooled meie tiimist saaksid Aklassi mängida (mina, Jessica, Nelli, Viivi, Roosa), aga kuna samal ajal (või päev hiljem) on olnud Meistriliiga mängud, siis Teemu ei ole meid mängima lasnud. Tegelikult ma jumala kurb sellepärast, sest nii äge oleks olnud mängida kuskil Soome noorte meistrikate essas finaalis ja miks mitte ka medalit püüda. Homme ainult kaks mängu, millest tegelikult midagi ei sõltu, aga eks üritan ikka endast parima anda. Pasi on trenks niiet loodetavasti tuleb lõbus päeva :)

Comments