27.01

Tänane hommik algas InBodyga ehk kehakoostise mõõtmisega. Esimest korda tegime seda septembris ja kuna mu tulemused olid peaaegu ideaalilähedased, siis mul väike värin oli, et ega paremaks enam minna ei saa. Õnneks sai. Kaalu oli juurde tulnud natuke üle kilo, aga õnneks lihaste arvelt. Rasvaprotsent protsendi võrra vähenenud. Käed-jalad pisut tugevamad ning organite ümber olev rasv ka natukene vähenenud. Pärast Saijaga natukene võrdlesime mu eelmise testi tulemusi ning esimene lause, mis ta ütles oli, et "you are strong" :D Tal ei olnud millegi kohta ühtegi paha sõna öelda. InBody skoor, mis on kogu selle testi üldine hinnang 100 punkti süsteemis, oli tõusnud 92 pealt 94le nii et päev oli alanud ilusti.

Nats infot InBody mõõtja ning tulemuste kohta: http://inbodydanmark.dk/produkter/inbody570/

JÕUKS (1h 20min)
Kui esmaspäeval panin kohe rõõmuga raskusi kangile, siis täna hommikul oli vastupidi - kõik tuli jube raskelt ja vaevaliselt. Clean and Jerk. Max 55kg, pidin kangi alla jääma. Kükid kang õlgadel. No enam-vähem kannatasin ära. Puusatõsted ja "tagurpidi" kätekõverdused õnneks küllaltki kerged. Üleval jõusaalis veel 4 harjutust triitsepsile ja biitsepsile. Kerged venitused, pesus ja Feenixisse.


Enne õhtust trenni oli mul koosolek meie psühholoog Joonaga. Küsis, et mida arvan enda selle aastastest trennidest ja mängudest. Pidin kodus täitma paberi, kus kirjas minu üldised sportlaseks olemise miinused (nt liiga hilja lähen magama, ei söö vahel hommikusööki) ja plussid (nt ei tarbi alkoholi, söön peale trenni korralikult) ning tugevused ja nõrkused trennis ja mängudel. Eks me siis arutasimegi ja proovisime leida lahendusi. Arvas, et keskendun liialt palju nendele asjadele, mida vaja on parandada (nt blokk) kuigi peaksin ära kasutama rohkem oma tugevusi (nt rünnak) ning küll siis hea emotsiooni pealt tulevad ka teised elemendid. Ajan liialt perfektsust taga.

PALL (2h)
Teen lühidalt. Venelase võitsime. Tagantliini mängu võitsime. Löögid nelja pealt tulid väga hästi välja. Kuue pealt ei klapi viimasel ajal üldse, kuidagi nii ebamugav, saan aint hanitada. Kahe pealt okei. Mängisime 6 vs 6 koos lisapallidega. Palju rõhku panin blokile. Vahepeal võin saada mitu blokki järjest ja siis järgmised 10 lähevad kätest auti, sest jään hiljaks või kuidagi asend vale. Paar ilusat piirilööki sain ka.

Lund on palju, aga õnneks külmakraade vähe, kõigub seal -5 ümber.

Comments