20.01

PALL (1h 45min)
Tavaliselt hommikused pallitrennid kerged ja rahulikud olnud, täna vastupidi - palju löömist ja blokkimist. Löögid ei tulnud üldse välja. Palju vigu või blokki löömist. Tõste oli ka tihti nii peal või madal, et ei osanud miskit eriti teha. Kolmikutes mängisime poole väljaku peal, olin Iida ja Jaziga. Napilt saime pähe. Lõpus veel kaitset. See tuli täitsa hästi.
Pärast trenni küsis Teemu kõigilt, et mis kell magama läksite eile. Muidugi need kes liiga hilja läksid, ei öelnud midagi. Personaalselt küsis, et Krissu millal sina läksid. Ütlesin, et kell 12. Noh, eks sain väikse moraalijutu sealt, et näha jah, kuidas sa väsinud ja löögid välja ei tule vms jne. Eks veits süümekad olid, aga samas trennis keha ei ole väsinud. Täna üritan vähemalt 11 tuttu minna.


PALL (2h 15min)
Keskendusime blokile ning kõrgete pallide löömisele. Jälle natukene muutsime mu keha- ja käteasendit kui blokin 2 tsoonis. Nelja peal on kõik perfecto,  pole üldse küsimustki, aga kahe peal kipuvad sammud sassi minema. Mõtlen tihti üle kah. Pean nats rohkem keha pöörama ning palli jälgima. Sain päris palju kiita ka juba niiet ehk lootusetu ei ole. Lõin kuue pealt, kenasti tuli välja. Lõppu servi- ja vastuvõttu. Serv siuke keskmine. Kui palju servijaid, siis läheb ootamise peale nii kaua aega ning lõpus kaob korralik keskendumine ära ja hakkavad vead tulema. Õnneks Teemu oli meiega rahul.

Peale trenni oli TAASKORD mingi nõme koosolek Joona ja Teemuga. Olime kolmestes gruppides (Heidi ja Jazmine) ning pidime kirja panema meie tiimi nõrkused ja tugevused (mida oleme me juba vähemalt kolmel eelneval koosolekul teinud) ning WoVo treenerite head ja halvad küljed. Treenerite jaoks jätkub ainult kiidusõnu, sest kõik on väga professionaalne ning trennid alati korralikult ettevalmistatud ning läbimõeldud. Ühe suure plussina Teemu juures tõin välja tema emotsionaalsuse tiimi edu korral. Nii tore on vaadata teda platsi ääres hüppamas ja kisamas, kui oleme mõne ilusa bloki või rünnaku teinud. See annab palju juurde. Õnneks läks koosolek küllaltki kiiresti, sest pidevalt olid arutelud.

Eile-täna jälle nii külm olnud, päeval -28. Muud ei olegi kui et nägu hakkab jubedalt külmetama. :(

Comments