17.01

Täna sai õnneks 10ni magada. Tegin omleti ja hakkasin Santasporti marssima. Teel sinna helistasin Mariele, rääkisime niisama kõigest. Poolteist tundi olin koos Nelli ja Iidaga kohvikus, kus meil oli pidevalt kohvipaanika: küll see oli otsas või liiga kange või liiga lahja. Kuna mina ja Iida kohvist ei tea eriti miskit, siis Nelli degusteeris ja lahendas meie muresid. Pidin kaks meestemängu vilistama ka: viimase koha mängu ja pronksimängu. Esimene oli 3 geimi, teine suht kiire 2. Täna olin palju tublim kui eelmised päevad. Võtsin enamus võrgupuuteid ära ning ei lasnud ennast häirida mõnest väiksest virisemisest. Jossuga riputasime võitjatele medalid kaela ning koristasime kohviku ära. Teised kõik läksid koju, mina jäin enda jõutrenni tegema.

JÕUKS (1h 15min)
Alguses nagu ikka soojendusharjutused. Täna nt hundirattad, kõhulihased, küljed, väljaastesammud, mõned hüpped. Üleval jõusaalis 100kiloga jalapress, õlapress kangiga ning tegin ära ka kerge kettaga harjutused õlavöötmele, mis eile kuidagi kahe silma vahele oli jäänud. All jõusaalis oli peale minu veel ainult kaks inimest niiet hea rahulik. Alustasin rinnalevõtuga. Lõpus 90% ehk tegin 59ga. Raske oli, aga samas mulle meeldib ise rahulikult nende raskustega maadelda. Siis kükid. Ka max 90%. Tegin 75kiloga viimase. Siuke mõnus oli, polnud midagi raskuste lisamise vastu nagu vahel, kui sent surmale võlgu juba nt 55 või 60kilo juures. Puusatõsted 40kiloga ja "tagurpidi" kätekõverdused. Küllaltki lihtsalt tulid. Üleval jõuksis käte tapmine: 4 erinevat harjutust ja suurte raskustega. Homme ei jõua lusikatki tõsta vist.

Tunnikese ootasin Santaspordis, sest lubasin Roosale, et tulen meeste mängu vaatama. Essa said napilt 26:24 tappa, teise juba kindlamalt. Jälgisime tänaste mängude liveskoore ka ja juba teist päeva serveeris üllatuse Kuusamo: 2:3 kaotus Mestole. Niiet neil ei olnud sellest neljapäevasest võidust eriti miskit kasu, sest nad kahe päevaga tabeli viimaste vastu vaid 1punkti tabelisse teeninud.  Kuna jube uni oli ja terve päeva polnud midagi söönud, siis läksin koju. Ei viitsinud passida ka see veerand tundi niisama. Päris krõbedaks oli väljas läinud, -22. Kodus käisin pesus, sõin, pesin nõusid, helistasin vanaemale. Homme peaks vaba päev olema. Saab loodetavasti ilusti välja magada kuigi kardan, et Jessi ajab mind oma kobistamistega ülesse kui kooli läheb.

Eile unustasin kirjutada, et nägime esimest korda Teemut mängimas. Nii äge oli. Ta suur mees, aga hüppab küll, löökidest rääkimata. Meil ikka nii lahe treener :)


Comments