05.01

JÕUKS (50min)
Kerge jõutrenn. Harjutused kettaga õlgadele. Rinnalevõtt. Pidime tegema tunde järgi ehk siis sinnamaani kus jõuad veel kiiresti ja ilma suurema punnitamiseta kangi üles tõugata. Me jäime 45 kilo juurde. 4 seeriat kükke. Üleval jõuksis veel kangi ülevedu pingil + topispalli visked ning vabatahtlik kõht-selg.

PALL (2h)
Intensiivne pallitrenn. Meiega oli Pasi keskmine tütar ja Roosa õde Noora, kes on muidu Tampere Mesto side, aga kuna neil väike puhkus, siis tuli Rovaniemi. Lõime palju, eriti kõrgeid palle, sest nendega oleme mängus natukene hädas. Alustasime küllaltki hästi, aga lõous 6 6le mäng oli nats kehva. Tihti kukkus pall kahe mängija vahele maha ja kumbki ei liigutanud. See ajab Teemu alati hästi marru ja kurjaks. Üks asi, mis mind meie tiimi juures häirib, on, et liberod ei võta niipalju vastutust kui peaksid. Nii vastuvõtul kui ka kaitses kukub tihti just libero ja nurga vahele pall maha. Mu arust näiteks meie 96' koondises oli see asi paremini paika pandud, et 99% sellistest pallidest on libero omad. Lõpuks läks õnneks natukene paremaks. Ise oleksin võinud lüüa kõrgeid palle paremini ühe pealt. Lähen ikka liiga vara ja siis niipalju löön auti. Blokis ka käed ikka nagu märg pesu.


Mängueelne koosolek oli ka. Vaatasime meie eelmist LiigaPlokiga novembris toimunud mängu. Ega midagi erilist teada ei saanud. Peame lihtsalt lööma kõva servi ja panema bloki ette.

Kodus sõin ja läksin Malla juurde U20 jäähoki MM finaali vaatama: Soome vs Venemaa. Meid oli seal päris palju: mina, Malla, Iida, Jessi, Petra, Viivi. Uuh, oli see alles mäng. Kaks kolmandikku juhtis Venemaa 1:0. Kolmanda kolmandiku alguses lõi Soome 1:1 viigivärava, aga kohe vastasid venelased samaga. Soomlased viigistasid 2:2 ning lõid veel ühe värava, mis viis neist maailmameistritiitlist 6 sekundi kaugusele. Kuus sekki enne lõppu lõid venelased kaugelt peale ja väravavahi jalge vahelt läbi ja 3:3. Oi, kuidas Viivi ja Malla karjusid :D Terve aja käis kõva andmine, aga Soomel õnnestus lisaajal ilusa petekaga litter väravasse saada niiet tiitel oligi olemas. Nii hea meel oli tegelikult Soome üle, nad tõesti väärisid seda :)




Comments