02.01

JÕUKS (1h 15min)
Soojendus. Jalapress 100kg. Harjutused õlale kerge kettaga. All jõuksis rinnalevõtt. Pidime täna maxini välja minema. Tegin viimased kolm seeriat 55kg, 59kg ja lõpuks 62kg. Ei olnudki nii hull kui arvasin ja vaikselt õnneks hakkan teistele ka järgi jõudma (teiste reksid 60-70kg kandis). Siis mu kõige vihatum harjutus maailmas: kang pea kohal kükid. Täna oli see veel eriti rõve, sest polnud ammu teinud ja pidi kogu aeg mõtlema, kuidas keha hoian. KUUS TIIRU. Johhaidii, peale kolmandat oli juba kopp nii ees. 3 tiiru veel kuni 70% kang rinnal kükid. Selg valutas rinnalevõtust niiet ei olnud eriti hea teha. "Tagurpidi" kätekõverdused.  Üleval jõuksis veel üks uus harjutus kätele. Selg oli nats kange, aga õnnelik, et oma reksi jälle parandasin.

PALL (2h)
Mul ei ole veel kordagi selle siinoldud aja jooksul nii räiget motivatsioonikriisi olnud. Ma lihtsalt ei viitsinud sinna trenni minna. Aga samas, ega kuskile pääsu ka ei olnud. Soojendus läks vaevaliselt. Õnneks kõik muutus peale seda, kui tegin Pasiga sooja palliga. Meil sai niipalju nalja, et võimatu oli tõsiseks jääda. Edasi hakkas trennis ka kõik ülesmäge minema. Löögid olid päris head. Tagantliini mängu napilt kaotasime, aga lõin tublilt. Serv ja vastuvõtt. Serv lendas väga hästi. Vastuvõtt viie peal ei olnud eriti hea, aga kuue ja ühe peal täitsa normaalne. Lõppu kuus viiele mäng koos kergete pallidega. Sain mängida nii diagot kui ka nurka. Vastuvõtt oli väga tipp-topp, löögid ka. Meie treeningu lõi natuke rivist välja Roosa, kes vigastas hüpekat. Ta nuttis palju niiet kõik olid natukene ehmunud. Viimaks sai lihtsalt tühja võrgu pealt lüüa.

Lõppu lühike koosolek, sest homme on treeningmäng Kuusamoga. Peame proovime parandada oma blokki ning kõrgete pallide löömist. Lõpus ütles veel Teemu mulle, et saan homme mängida lisaks diagole ka nurka. SOBIIIIB :)

Comments