17.12

PALL (1h 15min)
Venelane. Kaotasime napilt, pikki pallivahetusi oli täna päris palju. Kergete pallide vastuvõtt. Sain ka natuke vastuvõtta, ei olnud kõige parem. Löögid ainult nelja ja kahe pealt diagonaali ühese bloki vastu. Suht vässu olin niiet mingeid eriti häid litte ei saanud. Lõppu serv ja vastuvõtt. Nii närvi ajab, kui enda arust lööd superhea servi ja siis vastuvõtja teeb 100% vastuvõtu. Loodetavasti on Jossul ja Jessil ja Iidal täna hea vastuvõtt ning saame rünnata ühe bloki vastu. Lõpus käisin vastuvõtmas ka. Viie peal enam-vähem, aga ühe peal lambist ülihea. Aint kaks palli olid natuke rohkem võsas, ülejäänud idekad. Siiski loodan, et ei pea täna eriti vastuvõtja rollis olema. Pärast trenni rääkisid Teemu ja Joona minuga natukene, et andis Heidile käsu tõste rohkem nurka ja keskele, sest arvatavasti passivad mind kahe blokiga. Et ma siis väga kurb ei oleks, kui palju tõsteid ei saa. Ütlesin, et arusaadav kõik ja loodetavasti saavad nurga ühe bloki vastu lüüa.

Käisime Feenixis ning kodus pesin pesu ja pakkisin asju. Peale mängu viivad Nelli ja Miika mind Oulusse, kust tulen bussiga Helsingisse ja 10:30 laevaga EEESTISSSE :)

Eurosped ALMELO - WOVO 3:2 (2h)
Läksin mängule hea tundega. Rahvast oli saalis palju ning õhkkond mõnus. Soojendus läks ikka jummalast pekki. Ei saanud vist ühtegi normaalset lööki. Servid ka audis. No mis siis ikka, hakkasime mängima. Peaaegu kõik toimis. Surusime vastased maha igas elemendis ning juhtisime teiseks tehniliseks ajaks juba 16:9. Meil polnud peaaegu mingeid probleeme nende blokiga niiet 25:12 meile. Nagu ikka, kulges teine geim tasavägiselt. Suurim vahe oli 2-3 punkti. Geimi lõpus oli mõlemal võistkonnal kasutada mitu geimpalli, kuid neid ei suudetud realiseerida. Seisul 26:26 läksin mina sevima ja... võrku. No viimase punkti võttis vastane blokiga niiet 28:26 hollandlastele. Ma pole veel siiamaani üle saanud sellest serviveast. Kurat küll, Krissu, kui raske on üks pall üle võrgu lüüa. Kolmandat alustasime hästi, hoidsime initsatiivi kuni seisuni 12:9. Vastaste teine side servis lühikest planeerivat kahe/ühe vahele ja ei saanud kätte seda ei Jessica ega vahetusest tulnud Nelli. Kas pall võrgu kohal ja vastane litib või lihtsalt äss või väga halb vastuvõtt. See oligi terve mängu murdepunkt. Järgmine hetk seisid tablool numbrid 12:16. Ma olin ikka suht kettas, no kuidas ei saa mingi 10 servi jooksul korra pall lihtsalt üles mängida. Olin kolme peal niiet ei saanud vastuvõtul aidata ka. Seisul 15:19 ütlesin, et come on girls, our last chance. Saime essa mängu 0:3 tappa niiet ei tohtinud vastastele üle ühe geimi anda. Kahjuks ei suutnud me enam sellest kaotusseisust järgi mängida ning hollandlaste võidutants võis alata. Varud sisse, mäng tuli ju lõpuni mängida. Ainuke positiivne asi oli see, et sain olla kahes viimases geimis kapten, sest nii Heidit, Jossut ega Aricat enam platsil polnud. Ma olin kõik kolm geimi väga hästi mänginud (v.a serv), aga no mu pettumus peale kolmandat mõjutas ka mängukvaliteeti. Sain ühe ilusa üks ühele bloki. Viivi, Roosa, Nelli, Malla mängisid tegelikult väga tublilt niiet võitsime neljanda, aga viienda kaotasime. Noh ega väga vahet enam ju tegelikult ei olnud ka. Pettumus oli ikka suur, aga siiski tiimimäng ja ainult poole võistkonna õnnestumistest ei piisa. Eks statistika räägib ka meie mängust üht-teist.

STAT: http://www.cev.lu/Competition-Area/MatchStatistics.aspx?ID=28273
http://www.cev.lu/Competition-Area/MatchPage.aspx?mID=28273&ID=884
http://www.cev.lu/Competition-Area/CompetitionNews.aspx?ID=884&NewsID=22201






















Comments