07.12

Äratus 9:15. Rikkalik hommikusöök ning viimased asjad kokku ja teele. Sõitsime Vantaa lähedale Tikkurilasse. Nats lebotasime, käisime söömas ning varsti kerge trenn.

JÕUKS+UJUMINE
Kerge jõusaali trenn; 3 seeriat kükke, kangi ülevedu, kõhulihased ja triitseps. Kuna kõhulihaste harjutusi võis teha vabal valikul, siis proovisime teha selle treeningrulliga (oled põlevede peal ja siis rullid ennast ette sirgeks ja tagasi), mida Eestis niiväga vihkasime. Aga polnudki eriti raske. Tegin 3 seeriat (5+10+7). Nelli ütles, et Krissu, rohkem pole vaja, muidu sa ei jõua mängida kolmapäeval :D Peale kerget jõuksi läksime ujulasse. Ujusin 2x50m ja ma olin jummalast läbi omadega. Õnneks olid seal hüppetornid, mis meile lõbu pakkusid. Nats sulistasime soojas lastebasseinis ka ning siis saun, pesu ja hotelli tagasi.

Õhtusöök ning siis läksime Jumbosse šoppama. Seal mingeid väga ägedaid poode ei olnud, aga ostsin endale mustad Puma dressipüksid. Issi hellas ka, rääkisime nats juttu ja sõime koos tiimiga vanaema tehtud piparkooke, mis olid superhead! :) Pakkisin veel nats asju. Voodisse läksin 11 paiku, aga und ei tulnud üldse niiet ma usun, et ma u. 4-5 h ainult maganud, sest juba 6st oli hommikusöök.

Comments