06.12

PALL (1h)
Kerge  pallitrenn. Venelane. Saime mingi 11:2 pähe. No nii halvad pole me veel olnud. Paarides soojendus. Kergete pallide vastuvõtt. Aint servisin. Lõpus mänguserv ja nurgad+libero vastuvõtjad. Serv oli päris hea tegelt, samas mõned lollid vead. Tavaline hommikune mängueelne trenn, ei midagi erilist.

Hotelli jõudes käisime pesus ning söömas ning siis tuli issi järgi. Läksime nende renditud korterisse, kus niisama rääkisime juttu, nats mängisin lastega ja vaatasime laskesuusatamist.

WoVo - Tampere Mesto 3:0 (1h 20min)
Alustasime agressiivselt ja edukalt. Dikteerisime terve geimi. Lõpus nats lasime järgi neid, aga samas kellelegi mingit kartust küll ei olnud. 25:19 meile. Nagu meie teised geimid ikka, hakkasime lohakalt mängima. Jumala lambised vead ning vastane aina ärkas ja ärkas. Teemu vahetas geimi keskel Viivi ja Roosa sisse minu ja Heidi asemel, et ees oleks kolm ründajat, aga kuna geimilõpp muutus juba nats kriitiliseks, siis pani lõpus meid sisse tagasi. Vastasel oli kasutada mitu geimpalli, aga võitlesime korralikult ning suutsime ikkagi 27:25 võita.Keegi ei hakanud pussama nagu tavaliselt raskete vastastega teeme pingelistes olukordades. Teadsime, et oleme neist üle ning lihtsalt mängisime julgelt. Pikal vaheajal ütles issi, et lähevad 25minuti pärast ära niiet kui me veel tsirkust teeme, siis me ei saagi "tsau" öelda. :D Noh, eks siis tuli pallid maha lüüa, et mäng kiiremini läheks. Panin head servi kah. Teises pooles tegi Teemu sama vahetuse, mis eelmine geim ning seekord õnnetus selle koosseisuga eduseisust võit võtta. Jõudsin ruttu kõigile kalli ka teha ning nad ära saata :) Enda mängu kohta midagi erilist ei oska öelda, iga geimiga läks aina paremaks. SAIN ISEGI ÜHE BLOKI! Ja kolm ässa. Võib vast ikka rahule jääda võiduga.


Pärast mängu käisime söömas, poes ning hotellis vaatasime Soome presidendi vastuvõttu (Soomes täna iseseisvuspäev). Issi tõi 10kg mandariine niiet jagasin neid ka tiimikatele, sest homme juba sõidame Helsinkisse, ei hakka suurt kasti kaasa vedama. Kokkuvõttes annaks nädalavahetusele hindeks 3, sest eilne kaotus ikkagi natukene närib.

Saan juba enne jõule paksuks minna :) 


Comments