01.12

PALL+JÕUKS (1h 35min)
Tunnikene kerge jalad-maas trenn. Soojendus. Kergete pallide vastuvõtt. Nii ja naa. Kõvade jalad-maas servide vastuvõtt nii 1 kui ka 5 pealt. Ei saa eriti nuriseda, aga samas midagi väga ilusat ka polnud. Pärast palli läksime jõuksi, kus oli rinnalevõtt, ühe jala kükid, 4 tiiru kõhtu, õlapress, topispalli visked ja tagareied. Kordasin jälle oma rinnalevõtu reksi 55kg. Raske oli. Õnneks ühe jala kükid ainult 30kiloga. Õlad juba mitmendat päeva valutavad ja pinges, õnneks reedel saan vist massööri juurde.


Kahe trenni vahel käisime söömas ja saatsin peiksi lennukile. Teemu tahab, et me hakkaksime nüüd varem söömas käima ehk siis kohe peale hommikust trenni. Me Iidaga juba ammu seda tahtnud :D



PALL (2h 15min)
Hommikune soojendus. Jehuu. Kaks venelast. Mõlemad saime pähe :S Blokihüpped. Panime rõhku eriti kahesele blokile. Tegime ka mõned harjutused. Löögid kahe pealt või keskelt kahese bloki vastu. Nurgaründajast blokeerija peab üritama blokkida ka keskmist ning kui tõste tuleb kahe peale, siis püüdma. Löögid täitsa okeid. Blokki läksin tegema ülimalt skeptiliselt, aga ülla-ülla sain päris mitu blokki ja enamus pallidele ka käed vahele. See tegi tuju täiega heaks. Muidugi ei taha ma seda harjutust siis näha, kui ma kahe tsoonis pean blokeerima... Lõime kuue pealt ka. Päris head litid tulid täna. Teemu ütles ka, et "very good".  6 6le harjutus: serv, mängime palli lõpuni; ühele poole visatakse kerge pall, mis tuleb ükskõik kuidas anda ühe tsooni niiet keskmine peab tõstma, mängime palli lõpuni; sama asi, aga vise teisele poole. Ehk siis kokku kolm palli. Algab seisult 18:18, kui võidad 2 palli, saad ühe punkti, kui 3 palli, saad kaks punkti. Paar essat tiiru võitsime. Kusjuures Roosa oli side niiet ta oli jube õnnelik, et tema pool ka võidab vahepeal. Endal tuli täitsa normaalselt välja, üritasin palju piiri lüüa. Lõppu 10-15 minutit serv-vastuvõtt.


Peale trenni oli koosolek, kus rääkisime meie tiimi tugevustest ja nõrkustest. Peamisteks tugevusteks on kiire mängutempo, potensiaalikad noormängijad, hea tiimivaim, super treener. Nõrkusteks ebastabiilsus, suur vigade arv kaotusseisus, liiga vähe suhtlemist platsil, kriitika mitte talumine, üksteise sundimine ja ergutamine. Meil nats sellega probleeme jaa, et Heidi ja Jessica on väljakul tihti väga otsekohesed, mis viib mitmete mängijate tuju ja mängu alla (k.a minu). Nemad ütlevad, et me ei tohiks võtta midagi personaalselt, aga samas see ei ole nii lihtne. Ja siis me seal natukene vaidlesime, et kumb peaks järgi andma. Õnneks tean, et vähemalt pool tiimi on selle poolt, et nad peaksid ennast natukene kontrollima.  Lõpus rääkis Teemu nats meie eesolevast tihedast detsembrist. Ütles, et peame need 2,5 nädalat keskenduma 100% võrkpallile ning andma endast maksimumi. I'm in! :)



Laupäeval saunakal söödud burksid :D



Comments