24.11

VABA PÄÄÄEVV
Täna oli vähe järsem unepäev, ärkasin 13.15 :D Sõin natukene ja läksime koos Iida ja Mallaga Santasporti. USAkad tulid ka. Katlin, Iida ja Malla läksid ujuma, mina Jaziga sulgpalli mängima ja Arica jooksma ning kossu mängima. Meil oli tükk tegemist, et saada see võrk üles, sest neid paelu ja aasu oli niipalju seal, aga enam-vähem saime hakkama. Üks pool tunnikest mängisime, võttis higi lahti küll ja samas ülimõnus vahelduseks mingit muud mängu mängida. Sõitsime Feenixisse sööma, kus täna oli jälle supersuper ahjulõhe. Käisime veel poest ka läbi. Juhuslikult sattusin mööduma riiulist, kus oli hästi palju jooksutosse, mõned päris kenad. Silma jäid ühed mustad Asicsid, proovisin ja täiega meeldisid. Maksid 39 euri niiet ma ei suutnud neile "ei" öelda. Küllaltki tavalised, aga lihtsuses peitubki ju võlu ;)  Mõnus käia trennis ja võistlustel nendega.



Koju jõudes ruttu pessu ja siis Iida juurde. Vaatasime eelviimase "Näljamängude" osa ära. Homme loodetavasti kinno viimast osa vaatama.
Vaatasin ära veel dopinguga seotud videod FIVB lehelt. Enne euromängu vaja sertifikaati, et olen teadlik keelatud ainetega seotud teemadest. Pesin veel pesu ning varsti tuttu. Homme 8st trenni :)

Comments