22.11

PALL (1h 15min)
Kerge trenn. Venelane. Võitsime. Kergete pallide vastuvõtt. Ei olnud täna väga hea mul. Löögid enda tsoonist. Tõsted olid head, löögid ka okei. Lõppu serv ja vastuvõtt. Essa tiiru servisin. Päris okei. Teisel tiirul Teemu küsis, kas tahan servida või vastuvõtta. Ütlesin, et võtan vastu. Väga normaalne õnneks :)


Peale trenni tegin ruttu omleti ja käisin pesus, sest läksime Heikkiga suusatamist vaatama. Rovaniemis on sellel nädalavahetusel Soome karika etapp. Täna oli meeste 16,5 km. Täitsa lahe oli isegi. Pole juba ammu ühelgi suusavõistlustel käinud. Rahvast väga palju nüüd ei olnud, aga puudust ka polnud.




WoVo - LP Viesti 0:3 (1h 30min)
Oeh, polegi nagu midagi kirjutada. Pea nii tühi. Esimesed kaks geimi mängisime küllaltki hästi. Suutsime hoida vahed minimaalsed või isegi juhtida mõne punktiga, aga geimilõppudes lõi Salo palli maha. Jah, just lõi. Mitte meie ei teinud vigu. Kohati töötas nagu kõik, siis jälle 2-3 punkti jalg sirge ja raske mängu tagasi tulla. Esimeses geimis ajas mu mängurütmi nats kohtunik ka segi, kui ühe super näppudest löödud palli jättis meile vilistamata. Terve tiim vaidles, käed taeva poole, aga no kurt on ikka kurt. Viimases geimis jäime kohe 0:3 kaotusseisu ja poole geimi peal tundus natuke juba alla andmise tunne. Teemu vahetas side ja Jessica välja, mis oli meie jaoks ka märk, et ju siit midagi enam ei tule, aga tegelikult suutsime võidelda küll. Nelli ja Roosa mängisid väga tublilt. Me tõesti võitlesime ja pingutasime, mis sest, et võita oli 6-7 punktilisest kaotusseisust peaaegu võimatu. Enda mängu kohta ütleks, et "käis kah". Lõin julgelt raskeid palle ja tihti tõi edu, aga samas lollakad servivead ja no blokk kahe pealt ka ikka halb. Teemu ütles, et Krissu, lihtsalt ole seal blokis ja hüppa koha pealt üles, et ära tee mingisuguseid samme. Ja mingi poolteist geimi blokeerisin nelja peal, kui koos Jessiga ees olime. Paar tõstet olid nelja peale nii madalad, et Salo kõrge bloki vastu oli võimatu midagi teha. Peale mängu istusin maha ja jõllitasin pikalt ühte punkti põrandal. Midagi samas mõelda ei olnud. Lihtsalt ei tea, milles meie probleem seisneb. Teemul polnud ka tegelikult mitte midagi öelda peale selle, et see mäng on läbi ja proovime nüüd unustada. Parima mängija auhinna üle ka eriti rõõmu tunda ei osanud. Oleme sellele tabelitipule nii lähedal, aga samas seda viimast sammu ei suuda astuda. Aga mis seal ikka, laupäeval juba Pieksamäki kodus, kes see hooaeg väga hästi mänginud (eile võitsid OrPot 3:0, meie kaotasime neile 0:3 ja karikamängus 2:3). Näeb Eliiset ka ja loodetavasti suudame ikka novembrikuu viimase mängu lõpetada võiduga :)

STAT: http://lml-web.azurewebsites.net/MatchStatistics.aspx?mID=214&ID=4&CID=3&PID=6&type=LegList











Comments