17.11

JÕUKS (1h 20min)
Oi kui raske oli hommikul ärgata. Õnneks sain autoga SantaSporti. Soojendus kulges ka jube vaevaliselt ja aeglaselt. Hommikul kiirete liigutuste tegemine ikka tõeline piin. Alustasime jalapressi ja õlapressiga (kangiga) üleval jõuksis. Siis läksime alla. Kang pea kohal kükid. Täna olime peegli ees niiet mõistsin, millest oled-viltu asjast Saija pidevalt räägib. Õnneks peegli abil suutsin ise ennast korrigeerida. Clean and Jerk. Täna oli kuidagi lihtsam kui tavaliselt, kuigi raskused ikka sama korralikud. Kükid. Tegin 55ga. Lõuatõmbed. Täna jõudsin ka 3x4 teha, kuigi viimased tulid ikka raskelt. Üleval jõuksis veel tagareied, triitseps, kõht. Ei midagi erilist :)

Üleeile ostsin esimest korda siin oldud aja jooksult kartulit nii, et täna siis peale trenni koorisin ja keetisin neid. Jube head ikka koos hapukoore ja ketšupiga. Mingit lihakastet polegi vaja. Tudusin ka tunnikese ja loen pidevalt Delfit.


PALL (2h 15min)
Juba algusest peale tundsin,et no ei ole täna minu päev. Needsin jälle Saijat maapõhja selle jubeda soojenduse pärast. See on päeva kõige piinarikkam osa, eriti kui oled väss (no okei, hommikul 7:10 ärkamine on ka sama jube). Venelane. Saime täiega pähe. Tõsteharjutus. Päris okei. Blokihüpped. Nelja peale minnes kõik super: koht, sammud, kiirus, bloki kõrgus jms, aga kahe peal lendan edasi, käed pole korralikult üle võrgu jms. Siis kerge servi vastuvõtust rünnakud enda tsoonist. Igaltpoolt tuli normaalselt välja. Lõppu 6 6le mänguline harjutus. Neli palli: esimene nelja pealt löök, teine temps, kolmas 6 ja neljas kaks/üks. Vastas üks või kaks blokki ja teisel pool kaitse. Kaitse poolel sain enam-vähem hakkama, isegi mõned kõvad tempsirünnakud mängisin üles, aga samas hanitustele ainult venisin järele. Viimased tiirud olin ma kahe ja ühe peal. Kahe peale oli tõste suht madal nii, et lõin mitu korda blokki või mängu palli, aga ühe pealt tuli hästi.


Pärast trenni tõi Pasi meile sellised "raamatukesed", kus oli vahel 10 loosikupongi. Iga loosikupong maksab 10 eurot ning peame 10 tükki maha müüma. (issi, emme, taadi, vanaema, tädi Maret, onu Hannes - pange valmis ennast! :D) Kokku on neid lipikuid vist 2500 vms ja usun, et kõik WoVo mängijad (k.a A, B, C jt juuniorid) peavad 10 tk maha müüma. Klubi saab sealt nats raha juurde. Auhinnad on ka päris vägevad: mingi 2500€ maksev teemantsõrmus (peaauhind), auto järelkäru, majutuspaketid nii mökkides kui ka hotellis, printer jms. Loosimine toimub veebruari lõpus.


Nr 8 Heidi Rovanperä, sidemängija (sünd 1987)
Meie kapten ja kõige vanem-kogenum mängija. Võiks öelda, et ta ongi selle "titekarja" ema meil siin: kui vaja siis kurjustab ja nõuab, aitab, teab, oskab. Tean, et ta on mänginud nii Kangasalas, OrPos kui ka HPKs ning võitnud ka mõne medali. Mu arust super side: tõste kiire, aga samas kvaliteetne. Vahel kipub madal olema, aga ruttu saab see korrigeeritud. Õpib ülikoolis õendust. Vahel nats rikub tuju, kui platsil liiga nõudlik või kuri, kui teeme mitu lolli viga järjest, aga samas, kui tema ei ütleks midagi, siis ei ütleks keegi. Kui augustis üritasin kõigile selgeks teha, et mind võib Krissuks kutsuda, siis Heidi tegi sellest Krissut kiisu, nii et nüüd ta hüüabki mind kogu aeg kiisuks. :)







Comments