07.11

TRENN (1h 15min)
Hommikune mängueelne trenn. Soojendus,  venelane. Meie tavaline soojendusmäng, et löögid nelja pealt diagonaali. Kerged servid: alguses piiri, siis diagonaali. Käisin ka vastuvõtmas, täitsa okei oli. Lõppu serv ja vastuvõtt, kes tahtis, see lõi ka. Lõin nelja ja kahe pealt. Ma ei tea, kas võrk oli madal või lihtsalt hüpe mul täna hea, aga nii lihtne oli lüüa. Tagantliinist ei saanud väga häid lööke. Õnneks serv oli väga hea.


Peale trenni läksime hotelli pesema ja siis sööma. ABCs oli koosolek ka. Vaatasime kõik mängijad üksipulgi läbi.  Nats oli vaba aega nii, et kes tahtis käis kuskil poes või magas bussis. Huittineni oli mingi 80km niiet magasin pmst terve tee. Ma tegelt ei teadnudki, et Vampula pole linna nimi,vaid on linnaosa Huittinenis vms. See selleks. Enne mängu tavapärane 10minutiline jalutuskäik. Ilm oli nii külm ja märg.



WoVo - Vampula 3:0 (1h 15min)
Soojendust tegin Aigoriga, sest Nelli on kodus haige. Nalja sai palju :D Löögisoojendus oli enam-vähem, tõsted polnud kõige paremad. Ega mängust midagi erilist rääkida pole. Selle hooaja üks lihtsamaid, v.a kolmas geim, kus lasime eduseisus jala nats sirgeks ja vastane võttis 4-5 punkti järjest, aga suutsime lõpuks ennast ikkagi kokku võtta. Mõnus oli mängida. Kõik andsid endast parima. Eriti õnnelik olen oma 7 servipunkti üle. Lihtsalt planeeris hästi. Teemu oli ka rahul meiega ja ütles, et selle hooaja kõige parem mäng, sest suutsime hoida oma taset kogu aeg ühtlaselt kõrgel. Merle ja Margus olid ka vaatamas, mis alguses ants pani ikka pinget peale, aga õnneks tuli mul enam-vähem kõik hästi välja :) Valiti parimaks mängijaks ka. Sain mingid väikesed rätikud ja küünlad jms ninni-nänni. Homme jumal-teab-mitme-kordse Soome meistri Saloga mäng, aga just lugesin, et nende põhiside, kes pidi väga hea olema, rebestas mingi lihase vms niiet ta homme ei mängi. Loodetavasti saame Salot natukene hammustada, kui hästi mängime, aga ega lihtne ei saa olema.

Aa, peale mängu oli pressikonverents ka. Kui peale Kangasala mängu istusime lihtsalt kuhugi laua taha ja paar-kolm inimest kuulasid, mis meil öelda, siis täna oli ametlik. Isegi liiga :D Alguses sain šoki, et issand appi, siin läheb elukaua ja ma tulin lihtsalt valgetes põlvikutes, isegi tosse ei võtnud saalist kaasa. Laud koos nelja tooliga (2 mängijat, 2 treenerit), veepudelid, seinal suur plakat, fotograafid, filmijad ja vähemalt 10 inimest veel. Õnneks läks kiirelt. Küsiti lihtsalt, et mida mängust arvan ja kõik. Rääkisin, et meil kõik elemendid töötasid ning saime ruttu üle ka tehtud vigadest. Kolmandas geimis lootsime, et võit tuleb iseenesest, aga Vampula ei andnud alla ning pidime lihtsalt natukene rohkem pingutama.

STATISTIKA: http://lml-web.azurewebsites.net/MatchStatistics.aspx?mID=198&ID=4&CID=3&PID=6&type=LegList

Comments