05.11

JÕUKS (1h)
Mõnna kiire jõuksitrenn. Soojendus. Mõned harjutused õlgadele kerge kettaga. Õlapress kangiga. Rinnalevõtt koos kükiga. 50kiloga max. Ühe jala kükid ja sääred võisime täna vahele jätta. Üleval jõuksis masinaga ühe käe triitseps, kõht raskusega, biitseps masinaga ja tagareis suure võimlemispalliga. Jõudu ja energiat oli täna tegelt täitsa palju niiet tegin trenni hea meelega :) Lõpus käisin Arica ja Katliniga korvirõngast hüppamas. Mõned nädalad möödas eelmisest korrast. Ei olnud probleemi õnneks. Ütlesid, et ma paneks näpud rõnga taha, aga niipalju päris ei ulatunud veel :)


PALL (1h 45min)
Hästi mõnus pallitrenn. Mängisime täna kahte uut soojendusmängu. Essa oli venalane, kolm mängijat platsil, üks puude, aga igal mängijal oli veel käes omakorda pall, mille pidid üles viskama ja max ühe põrke laskma teha, kui sina pidid nn. mängupalli üle lööma. Tean, keeruline. Päris palju nalja sai, sest ajasime kaks palli omavahel segamini jne :D Teine mäng oli võrkpall, aga nn. pallidega. Ehk siis lööd võrkpalli võrkpalliga. Saime napilt pähe mõlemad. Visked-löögid. Kuna Nelli haige (ja suure tõenäosusega meie homsele pikale reisile kaasa ei tule) , siis tegin meie massööri ja statistiku Juhaga sooja. Ta küll needis mind seal, et sundisin teda üle pika aja palli katsuma, aga saime ilusti hakkama :) 5 6le soojendus, ainult diagonaali löögid, keskmine tõstab. Normaalne. Siis see sama harjutus, mis mõned päevad tagasi, et ühel pool 6 mängijat ja teisel pool 3 kaitses ja siis punkti saab see, kes palli maha lööb(ründaja pool) või kaitses üles mängib ja teisele poole toimetab(kaitse pool). Ma ei tea, mis imepäev täna on, aga mu kaitse oli täna parem kui hea :D Sain üles nii kõvad löögid kui ka hanitused, vaatamata sellele, et blokki polnud. Tegelt mulle nii meeldibki kõige rohkem, kui blokki ei ole, siis saan ilusti koha valida ja blokipuude ei muuda palli suunda. Meie tiim tegi head tööd niiet võitsime nii ründe poolel kui ka kaitsjate poolel. Lõppu pool tunnikest 5 6le mängu. Okei kõik, nii kaitse kui ka rünnak. Viimased kaks geimi olin nurgaründaja. Ma pole vähemalt kuu nurka pidanud mängima niiet ma olin vahepeal segaduses, et issand pean servi ka võtma jms :D Õnneks sain ilusti hakkama ja poleks midagi selle vastu kui mõned mängud saan nurka ka mängida :)

Homme 8:00 väljasõit Tamperre. Umbes 11-12 h bussisõitu. Ülehomme mäng Vampulaga ja pühapäeval Saloga!


Nr 6 Jessica Kosonen, nurgaründaja (sünd 1997)
Jessica ehk Jessi ehk Jess on pärit Tamperest. Tema ema on kanadalane (mistõttu on ta inglise keel super) ja isa Soome võrkpalli noortekoondise treener. Jess tuli WoVosse eelmise hooaja keskpaigas, kuna siin oli palju mängijaid vigastatud. Mängis eelmine suvi meie vastu 96´noortekoondises. Minu korterikaaslane. Saame normaalselt läbi, olgugi, et ta pole just unistuste inimene, kellega koos elada. Õpib gümnaasiumis, mis kohe meie kodu kõrval, aga lõpetab järgmine sügis, sest sportlastel võimalik võtta 3,5 või 4 aasta peale õpingud. Küllaltki lühike (174cm), aga hüpe hea. Suurimateks plussideks väljakul vastuvõtt ja kaitse (tehnika on hea ning jalad kiired).











Comments