30.10

Hommik oli vaba. Korra ärkasin 9:15, aga kuna arvasin, et see pole mingi kellaaeg vabal päeval ärkamiseks, siis järgmine hetk oli 12:00 kui luugid lahti lõin. Käisime söömas ja nats vaatasime mingeid ehteid homseks Halloweeni peoks.


TRENN (2h)
Lühike jõuks ja siis pallitrenn. Jõuksis oli Attack Clean and Jerk ehk siis rinnalevõtt ilma kükita. Pöial ikka nats valutas eilsest niiet natukene ebamugav ja raske oli teha. Õnneks vist ainult 4 tiiru. Üleval jõuksis veel kangi ülevedu ja topispalli visked. Pallisaalis mängisime venelast. Meil pole veel kunagi nii tasavägine olnud. Saime ikka pähe lõpuks :S 5 vs 6 üle võrgu diagonaalilöögid, et saaks õlad soojaks. Pall püsis enam-vähem normaalselt üleval. 5-10 minutit löögisoojendus. Hästi kiirelt tegime niiet ega ma üle paari-kolme normaalse löögi ei saanud. Ühe peale ei jõudnudki lööma. Siis mängisime kohad läbi. Tavaline, ei midagi erilist. Blokki üritasin natukene timmida. Kipun käsi natukene välja viskama kui kahe peal blokis olen, aga nüüd keskendusin sellele, et sissepoole suunaksin. Sain alguses kohe kaks blokki järjest Nellile, aga siis varsti oli meelest jälle läinud kõik. Kaitses mängisin ka kohati päris hästi. Tiim ja Teemu kiitsid. Küsisid, et mida ma täna söönud olen, et nii hästi mängin. Ütlesin, et sain magada palju :D Lõppu servi ja vastuvõttu. Lõin jõuservi. Aina stabiilsemaks läheb ja nende väga heade servide hulk on aina suuremaks läinud. Ehk homme julgen mängus ka lüüa:)


Peale trenni oli koosolek. Oleme Kuusamo vastu juba 4 (treening)mängu mänginud nii, et midagi uut väga ei olnud, aga siiski peame minema täiega peale, sest nad on võitnud nii HPKd kui ka OrPo-t.

Comments