29.10

PALL(1h 25min)
Servi ja vastuvõtu trenn. Alguses tegime mõningaid harjutusi jalad maas ka. Löögid-tõsted-vastuvõtud. Üle võrgu ka. Kerged diagonaali löögid ja tagantliini mängija tõstab. Kuidagi mõnus õhkkond oli täna ja kõik pingutasid. Ma ei tahtnud üldse, et need harjutused läbi saaks, sest see on lihtsalt rõõm, kui kogu võistkond pingutab ja pall ei kuku maha. Algul natukene kergemad jalad maas servid, vastuvõtja pidi liikuma küljelt-küljele, ja lõpus mänguserv. Ma ainult servisin täna. Aina paremaks läheb planner, aga siiski veel mõned üleliigsed auti servid. Kui mängus suudan ka normaalselt palli üles visata ja mitte põdeda liialt, siis võib sealt isegi midagi head tulla:)


PALL(2h 15min)
Ma ei tea, miks ma nii kindel olin, et õhtul jõuks, aga igatahes 10 minutit enne trenni Santasporti jõudes tabas mind halb üllatus, et ups, tegelt pallitrenn. No kuna mul põlvekaitsmeid ja õiget punast trennisärki kaasas polnud, siis saan vist 5 euri trahvi selle eest, aga no elan vast üle. Loll pea on kerele nuhtluseks :D Soojendus oli niii raske. Ähkisin ja puhkisin seal. Õnneks jälle mõnusad soojendusharjutused, üks oli see sama mu lemmik, mis hommikul. Natukene rabedavõitu oli võrreldes hommikuga, aga läks iga minutiga paremaks. Siis blokihüpped ja löögid. Täna oli päris mõnna, hüpe oli ka normaalne. Lõpupoole, nagu ikka, mängulisemad harjutused. Mängisime 6 vs 4. Esimene pall serv, teine pall Teemult ja kolmas vastaste rünnakust (kas kahe või nelja pealt). Saime umbes 10 minutit mängida, kui võtsin ühe Teemu visatud kõrge kerge palli näppudega vastu ja pöial läks. NII KURADIMA VALUS OLI! See sama vasaku käe pöial, mille HPK temps mul soojenduse ajal välja lõi. Panin ruttu külma peale ja kannatasin. Mingi 5-10 minti hoidsin külmakotti peal, jube valus oli ikka, aga lasin Juhal kinni teipida ja läksin mängisin edasi. See valutas nagu põrguline, aga õnneks ega ma väga midagi sellega tegema ei pidanud. Blokk oli ligadi-logadi ja üldse vältisin palli puudutamist, v.a rünnakud. Ühe pealt sain paar hästi mõnusat rünnakut. Kuidagi kohe tunne oli, et lendan ja pall oli ka nii ilusti ees. Lõppu veel 15 minutit servi ja vastuvõttu. Kuna viskan vasaku käega palli üles, kui planeerivat löön, siis otsustasin peale paari servi, et täna jõuservi päev (jõuservi lüües viskan parema käega palli üles. Ja kusjuures väga head servid tulid. Teemu ütles ka, et Krissu, mängus lööd ka jõuservil. Ütlesin, et mängus pole need üldse nii head, sest ma kardan, aga no krt aeg oleks ennast ükskord kokku võtta ja näidata, mida oskan. Natuke pidin vastuvõtja ka olema, aga ega väga midagi sellest välja ei tulnud, sest hoidsin vasakut kätt väga. Homme vaba hommik, saab kaua magada lõpuks! :)


Nr. 4 Arica Nassar, keskblokeerija (sünd 1993)
Meie tiimi raudselt kõige naljakam ja rõõmsameelsem inimene! Arica elab Californias, aga tema pere juured on tegelikult Ghanast. Õppis Oregoni Ülikoolis keemiat, aga tegelikult kindel plaan saada treeneriks. Raudpolt meie kõige parem temps ja kogu aeg põhis ka. Ta on hästi hea hüppega ja kiire. Serv ka hea, lendab kiirelt ja madalalt. Fantastiline võistkonnakaaslane - alati ergutab ja elab kaasa, vahel tantsib või viskab mõne killu, saab kõigiga hästi läbi. Tal kogu aeg naeratus suul, aga samas kui vaja tõsisemat juttu rääkida, siis väga hea kuulaja. Terve siinoldud aja olid tal peas afropatsid, aga vabal nädalavahetusel käis Londonis sugulase juures ning lasi need eemaldada. Nüüd ta palju armsam:)


Arica

Comments