28.10

JÕUKS (1h 20min)
Tavaline jõuksipäev. Peale soojendust kohe alla jõusaali. Mõned harjutused õlgadele kerge kettaga (ründelöögi liigutus jms). Õlapress kangiga, aga täna oli kang rinnal, mitte õlgadel nagu tavalised. Rinnalevõtt koos kükiga. Nii raske oli täna. Käed üldse ei jõudnud kangi pea kohale lükata ja selg oli kange ja sada muud häda. 80% oli viimane ja vist oli 44kg vms. Siis ühe jalaga kükid 40kiloga. Jalgadel polnud eriti raske, õlgadel oli. Usun, et pole veel päris ära taastunud eelmisest nädalast, sest kunagi varem pole nii kange sealt olnud. Tegin 2x5 kõhtu ka rippes, sain ilusti varbad vastu kangi, aga viis on mu maksimum endiselt. Üleval jõuksis raskusega kõht, triitseps kahe erineva masinaga ja tagareis suure võimlemispalliga. Trenn oli tegelt suht lühike, aga jube väss oli ikkagi peal lõpus.


Kahe trenni vahel käisime Heikkiga linna peal. Alguses mingil messil, kust sain ühe ilusa lumehelbe kujulise helkuri ja mõned kommid. Natuke rääkisin Lapimaa Ülikooli ja Lapimaa Rakenduskõrgkooli esindajatega ka. Lisaks tutvustas tore politseihärra ühte superlahedat noort politseikoera Röllit. Ta oli nii vinge! Saime nats paitada ka. Siis läksime panka, sest tahan internetipanka kuna siin Soomes iga liigutus maksab (nt. sularahaautomaadist kontojäägi vaatamine maksab). Sellega nats mingi segadus niiet saan vist alles nädala-paari pärast. Korraks hüppasime Hedy tööjuurest läbi ja siis Feenixisse sööma, kus oli juba Aigor. Rääkisime nats juttu. Heikki käis ruttu poes ja tõi mu koju.



Rölli väiksena :)







PALL(2h)
Suhteliselt tavaline pallitrenn. Soojendus. Siis mõned harjutused ühel pool võrku. Kaitsemängu, nii löögid kui ka hanitused. Kergete servide vastuvõtmine, lühike-pikk vaheldumisi. See tuli täiega normaalselt välja, ilusti "avasin" jalgadega ja käteasend ka õige. Blokihüpped. Hüpe tsipa rohkem lahti kui eile, aga mitte veel päris õige. Siis lõime, nii kahe kui ka nelja pealt. Ainult piki piiri või hästi diagonaali. Sain mõlemast tsoonist mõned korralikud löögid. Siis pidin veel mitu tiiru nurgaründajaid blokkima kahe tsoonis. Tegin blokisammud õigesti, mille üle mul hea meel. Lõpus veel servist ja halvast vastuvõtust rünnakud. Ühe pealt tuli täna väga normaalselt välja. Jossu ütles, et ma löön kõvemini kui meeste tiimi diago :D :D Serv lendas täna alguses jube hästi. No tõesti kiiresti, aga siis mingil hetkel hakkasin liialt mõtlema ülesviskele jms ja tuli palju vigu. Pärast trenni ütles Teemu, et olen tubli, et ilusti kaarega peale lähen nüüd kogu aeg ja löögid ka paremad. Selg nats valutab jälle. Tegelikult ainult vasakpoolne osa alaseljast. Ja no õlad ka veel nii kanged nendest jõuksitrennides. Reedel vist saan massaaži õnneks jälle.

Comments