23.10 - 26.10

VABA NÄDALAVAHETUS
Eestis on ikka jube mõnus olla. Kõik on nii tuttav ja kodune ja saab eesti keeles rääkida terve aja:) Mu vabasse nädalavahetusse mahtus natukene kõike: sõpru, peret, võrkpalli, shoppamist, lebotamist. Seda viimast üsna vähe:) Proovisin võimalikult palju sõpru näha, kasvõi ainult viieks minutiks. Õnneks suur osa perest oli taadi 70.juubelil, kus sai jubeee paljuuuu head süüa. Ja tantsida. Need 4 päeva möödusid valguse kiirusel ja hästi kahju oli ära minna, aga samas ootan juba järgmisi mänge:)

Juba olengi tagasi Soomes, Helsinki lennujaamas. Laev läks juba 7:30nii et uni tappis ja magasin üle poole reisi. Mu lennuk on ka juba kohal, loodetavasti ilma tehniliste riketeta ja jõuan ilusti õhtusesse jõuksitrenni:)


JÕUKS (1h 30min)
Soojendus. Jalapress 100kiloga. Õlapress kangiga. Kõhuli kergete ketaste lennutamine külgedel. All jõusaalis kang sirgetel kätel kükid ja rinnalevõtt (clean and jerk). Täna oli kuidagi jubeeee raske ja vaevaline. Polnud üldse seda eelmise nädala särtsu. Tegime vist lõpuks 45kiloga vms. Siis kükid. Proovisin hästi rahulikult teha, et jalgadel võimalikult raske oleks. Viimase seeria tegin 55kiloga (90%). Lõuatõmbed. Proovisin jälle teha ilma kummilindita. Kaks tiiru tegin oma kolm tükki ära, aga viimast tiiru ei jõudnud. Jõudu polnud kätes enam. Saija ütles, et peaksin alustama kiiresti, aga mu käed arvasid, et see pole hea mõte niiet ikka loivasin. Siis kõht ja üleval jõusaalis tagareied masinaga ja hantlitega õlgadele. Polnud üldse hea meel tagasi Rovaniemis olla, esimene päev selle kahe kuu jooksul, kus ülisuur kodu ja sõprade ja pere igatsus. Seda võimendas veel pimedus õues, mis peale Santaspordist väljaastumist mind tabas. Ongi nagu talv käes. Õnneks õues oli küllaltki soe.

Mõtlesin, et tahaks miskit põnevamat lugemist oma blogis kirjutada niiet lähima kahe nädala jooksul tuleb iga päev ühe mängija või treeneri iseloomustus. Alustan numbrite järjekorras :)

Nr. 1 Iida Eskonmaa, libero (s.1995)
Iida on pärit Turust ning mängib Rovaniemis esimest hooaega. Eelmisel aastal mängis LiigaPloki (Pihtipudas) tiimis, aga tuli WoVosse parema taseme ning eelmise klubi rahaprobleemide ja Pihtipuda väiksuse tõttu. Meie põhilibero. Tal veits minuga sama sündroom, et hakkab liialt põdema, kui vea teeb. Hästi sõbralik ja tore. Elame samas majas nii et käime tihti koos trennis. Ta ka hetkel kuskil ülikoolis ei õpi. Iida on ainuke soomlane, kes käib meiega Feenixis söömas nii, et kõik keelebarjääri taha jäävad probleemid saavad tema abiga lahendatud. Tema unistuseks oleks mängida ja õppida mõnes USA ülikoolis. Loodan väga, et järgmisel aastal ta saab selle võimaluse, sest tegelikult on liberotel üsna raske saada USAsse stipendiumi. Tal (vist) on meie klubiga üheaastane leping.

Iida

Comments