21.10

Pall(1h 30min)
Soojendus. Paarides visked-löögid. Neli neljale harjutus, löögid kahe või nelja pealt ainult diagonaali, tagaliini mängijad tõstavad. Jalgades oli kohutav väsimus, aga sundisin ennast kiiresti liigutama. Kops oli nii koos, sest tõste oli tihti lühike, aga ikka üritasin kiiresti peale minna ja diagonaali palli maha lüüa. Blokihüpped. Siis kahene blokk ja Teemu lööb tooli pealt. Sammud, ajastus ja blokikõrgus juba päris head, ainult käteasend tihti vale veel ja pallid lähevad blokist auti. Aga Teemu hästi optimistlik ja kindel, et varem või hiljem on juba kõik tipp-topp. Siis kahese bloki ja kolme kaitsemängija vastu löögid nelja tsoonist. Kuna sidesid polnud siis temps tõstis. Olin kaitses ühe peal kogu aeg niiet eriti mängida ei saanud, sest löödi enamasti mujale; blokk oli alguses okei, lõpus natuke jäin hiljaks; löögid tulid väga hästi, usun et u.50-60% pallidest lõin ära kuigi hing oli paelaga kaelas. Lôppu servi ja vastuvôttu. Lôin plannerit, täitsa okei.

Kahe trenni vahel oli nii suur uni, magasin paar tundi enne kui lôunale läksime.

Jôuks(1h 30min)
Täna jälle max raskuste päev. Soojendus+hundirattad, hüpped ühel jalal otse edasi ja küljelt küljele, konnahüpped. All jôuksis enamus tegid snatchi, ma ja Jazmine seda mu vihatuimat kang pea kohal kükki. Essa tiir vôimlemiskepiga, ülejäänud kerge kangiga. Siis rinnalevôtt (Clean and Jerk). Eesmärk oma 40kg reks purustada. Palju seeriaid oli niiet sinna kangile aina kogunes ja kogunes neid kettakesi. Lôpuks jôudsin 55kiloni. Usun, et see päris okei tulemus kuigi raske oli. Siis front squatid. Kuna neid pole ammu teinud, siis ei osanudki pakkuda mitmekümne kiloni peaks välja jôudma. Saija ütles, et kui rinnalevôttu tegin juba 55ga, siis kükke jôuan veel suuremate raskustega. 
100% pidi tegema 3*1. Essa tiir oli 65kg, Saija ütles et hästi vähe vôin ju juurde panna niiet 1,5+1,5 ehk 68kg. Jäin ellu. Panin veel juurde niiet 70kg ja ütlesin, et nüüd ausalt viimane. Punnisin mis ma punnisin, aga hakkama sain. Saija naeris et "You are strong". :D Ma ise rahul, eriti sellega, et 4h hiljem mul ei valuta kuskilt. Viimasel ajal kôigil miskit viga(Jessical tagareis, Arical hüppekas/kand, Iidal tagareis ja selg jne), aga mul pole miskit õnneks kurta(ptüi-ptüi-ptüi). Üleval jõuksis 4x10 kätekõverdust, mis pole vist kunagi nii kerged olnud, õlapress 10kg hantliga ja 5x10 tagareied. 

Jube uni peal jälle, aga kannatan vähemallt 10-11ni  ära. Homme hommikul veel jõuks ja siis Eeeestisssee :)

Comments