20.10.

FUSTRA (1h 30min)
Fustra on Soome tippkorvpalluri poolt välja môeldud treening, kus iga harjutus peab treenima vôimalikult palju lihaseid. Alustasime mattidel selili sügavate sisse ja välja hingamistega ning kôige olulisem on töötada oma kôhulihastega ja suruda alaselg pôrandale. Järgmisena vôimlemiskepiga môned harjutused nii püsti kui ka selili. Igat harjutust pidime tegema 2minutit ja no teate, 2 minutit pole kunagi nii pikk olnud kui selles trennis. Tundsin, kuidas igalt poolt valutas: ôlad, selg, kôht. Treenerid hoidsid meil silma peal ning korrigeerisid vajadusel kehaasendit. Umbes iga 3-4 harjutuse vahel oli cardio osa, mis tähendas jooksmist täistallal 2 minutit matil, kohapeal, aga pead tôstma pôlvi nii kiirelt kui jaksad. Hingamine oli ka hästi tähtis. Palju oli harjutusi, kus tuli käed pea kohale viia ning ülesviimine tähendas alati väljahingamist. 2kg hantlite aeglane küljele õla kõrgusele tõstmine on ikka tegelikult päris piin, kui pead pidevalt veel mõtlema, kas su kõhu- ja seljalihased on maksimaalselt töös. Trenni lõpuks oli tegelt hästi hea lõdvestunud ja "avatud" tunne. Meil võiks vähemalt 1-2 korda kuus selline vähe karmim süvalihaste treening olla küll.  (panin mingid pildid ka siia fustrast)







Peale trenni tegin süüa ja magasin. Käisime Feenixis ja nats varem saali koos Iidaga (kes muideks magas hommikuse trenni maha, aga tal joppas, et meil pole sellist karistust, mis hõlmab kogu trennist puudumist niiet peab maksma ainult hilinemise trahvi viis eurot :D) sest oleme see nädal nn.korrapidajad(võrk üles,pallid jne).

PALL(2h)
Polnud ainult päevakse palli puutunud, aga tundus nagu igavik. Soojendus, mis ei olnudki nii raske nagu tavaliselt, venelane ja 4 4le soojendusharjutus 6lgadele, löögid ainult diagonaali. Siis tagantliinist mäng. Olin Jessica ja Katliniga. Kahjuks meil ei läinud väga hästi, ei tea milles asi oli. Umbes pool tundi l6ime tyhja v6rgu pealt, aga ainult kas piki piiri v6i hästi diagonaali. Teemu tahab, et jookseksin peale hästi kaarega ja siis mul tihti tunne, et pole v6imalustki piki piiri rynnata, aga ta tegi ilusti mulle näidetega k6ik selgeks ja m6ned löögid olid juba väga ilusti pööratud. L6ppu servi ja vastuv6ttu. Esimese l6in planeeriva, aga tegelt m6tlesin, et pole ammu hyppelt j6uservi löönud nii et täna v6iks. Sekund pärast mu m6tet ytles Teemu, et Krissu, täna on j6uservi päev. Ja tegelt päris hästi tuli välja. Vähem vigu kui tavaliselt ja ilusti lendas ka. V6ib-olla varsti peakski uuesti hakkama j6uservi ka mängudes lööma. Kaua ma ikka pussan :)

Volley.ee uudis:  http://www.volley.ee/kristiine-miilenilt-soomes-20-ja-16-punkti

Comments